Følg Triangelbutikken på sosiale medier og vinn en kul emaljekopp

Visste du at Norges KFUK-KFUM har sin egen nettbutikk? Den heter Triangelbutikken og selger kult profiltøy med skikkelig fokus på miljø og etisk produksjon. I tillegg kommer det nå en rekke nye varer med vår profil. Følg med på hva som kommer og vær med i trekningen av en ny kul emaljekopp.

Det nye profiltøyet vårt kommer fra det norske firmaet Fair & Square med skikkelig rettferdig produksjon i Kina. Der har de ansatte nesten like gode arbeidsforhold som vi er vant til her hjemme. Det støtter vi! Derfor samarbeider Norges KFUK-KFUM og Triangelbutikken nå tett med Fair & Square.

Men vi selger ikke bare klær. Nå fyller vi på med nye kule produkter som den allerede populære emaljekoppen med slagordet vårt på, touchpenn med mobilholder, caps med brodert 3D logo, belte med kult design, sportsbag med slagord og logo, og mansjettknapper for den som vil pynte seg litt ekstra. Alt dette kommer i løpet av november. Så følg med!

Den beste måten å følge med på når produktene kommer for salg i Triangelbutikken er å følge oss på sosiale medier eller på nyhetsbrev. Gjør derfor dette nå:

1. Følg oss på Instagram her: https://www.instagram.com/triangelbutikken/
2. Følg oss på Facebook her: https://www.facebook.com/Triangelbutikken/ Klikk «Liker» på siden og skriv «Velkommen på Facebook» i kommentarfeltet på vår lilla Hurra-post. Da er du med i trekningen.
3. Sett deg på vårt nyhetsbrev her: http://eepurl.com/dlG7YH 

Alle som følger oss i sosiale medier eller setter seg på nyhetsbrevet vårt frem til mandag 12. november er med i trekningen av den helt nye emaljekoppen med slagordet «Vær deg selv. Stå opp for andre.». Vinneren offentliggjøres på vår instagram og facebook tirsdag 13. november.

Vi ser frem til å høre fra deg!
Hilsen Team Triangelbutikken
www.triangelbutikken.no