Fortsatt plasser igjen på sommerens leirer

Ønsker du at barna skal få oppleve mestring gjennom ballspill og lek, padling, klatring og bading? At de skal få kjenne på det fine fellesskapet rundt leirbålet og under bibeltimene? Vi har fortsatt plasser igjen på våre sommerleirer for barn og familier!

Sommerleirene finner sted på KFUK-KFUMs mange leirstedsperler, slik som Knattholmen i Sandefjord, Tjellholmen i Hvalerskjærgården, Strandheim i Røyken, Nesholmen i Nordfjord og Vier utenfor Stavanger.

Leirer for barn og tweens i sommer

Padleleir på Holesanden, foto KFUK-KFUM Møre og Romsdal.

På leir blir vi kjent med nye folk. Vi  deler rom eller telt med andre. Vi bader uansett vær, vi spiller ball og tester ut kano, klatrevegg og kjempehuske. Vi koser oss ved leirbålet, snakker om tro og har tøysete underholdning.  Gi barna gode sommerminner og mestringsopplevelser - meld dem på KFUK-KFUM-leir i sommer!

Sommerklubben på Kalvøya -  dagtilbud 

I ukene 26, 27 og 32, 33 arrangerer KFUK-KFUM Asker og Bærum og Bærum kommune Sommerklubben for 5.-7. klassinger på Kalvøya. Sommerklubben er et dagtilbud der det blir bading fra brygga og hopping fra klippene, Capture the flag, soling, grilling, strikking, makramé og mye mer. 

Leirer for hele familien

En fornøyd gjeng på Sommertreff på Risøya! Foto: Fantastiske frivillige

Vi har også tilbud til familier som ønsker en annerledes ferieopplevelse. Våre familieleirer byr på en fin blanding av aktiviteter og avslapning, sosialt og kristent fellesskap for hele familien. Bli med å skape de beste ferieminnene for deg og barna!


Arrangementer for UNGDOM og Unge voksne

SPEKTER - festivalen der kultur, tro og rettferdighet møtes! Foto: C. Svabø

23.-28. juni er det igjen tid for SPEKTER - festivalen der kultur, tro og rettferdighet møtes. SPEKTER er en rusfri festival på Kalvøya i Bærum, der ungdom og unge voksne får oppleve forskjellige artister og band, de kan være med på kreative workshops og seminarer, idrettsaktiviteter og turneringer, kveldsmesser og hagefest, Globalløp, trosdialog, samfunnsengasjerte debatter. Ungdommer kan fint reise alene eller med en venn til festivalen - vi har ledere som følger dem opp underveis. Ellers har vi også ledige plasser på følgende arrangementer:

Arrangementer for voksne

50+-leiren på Knattholmen 4.-9.juli

KFUK-helg på Tjellholmen 25.-27.august