Fana Åpen barnehage


Velkommen til Fana åpen barnehage

Åpen barnehage er et pedagogisk tilbud for barn i alderen 0-6 år i følge med en voksen omsorgsperson. Det vil si at den voksne må være tilstede og har selv ansvaret for barnet den tiden de oppholder seg i barnehagen. 

Åpen barnehage er gratis, du kommer og går når du vil innenfor åpningstiden. Under pandemien ser vi oss nødt til å praktisere påmelding på alle som kommer, og det gjør du enkelt via påmeldingslinken. Husk at du må melde på for hver enkelt dag. Nyeste info om åpning i blå rute.

Link: https://pameldinger.no/org/rbbrhetu

i barnehagen vår legger vi til rette for lek, og hyggelig sosialt samvær for både barn og voksne. Hver dag har vi samlingsstund kl.10.45, og etterpå spiser vi lunsj sammen. Til vanlig serverer vi lunsj i barnehagen som man betaler litt for. Nå i koronatid må vi derimot ta hensyn til smittevern og vi ber dere om å ta med matpakke. Kaffe og te får du hos oss for kr. 5,- pr.dag. Vi har Vipps.

Torsdager kl.13 arranger vi i samarbeid med Fana menighet babysang for de minste. Denne holdes annenhver gang hos oss i barnehagen og annenhver gang i Ytrebygda kirke (se egen plan). Påmelding til Ragnhild på telefon: 97010843

Vi tilbyr ellers formingsaktiviteter, baking, turer, utflukter, høytidsfester, bursdagsfeiring og utelek. Vi har vår egen lille, lune uteplass med disser, sandkasse, leke-kiosk, grill og bord til å drive formingsaktiviteter ute. Mer om dette kan du lese i Velkomstbrosjyren under:)

Vi holder til i underetasjen på menighetshuset bak Fana kirke. Inngang fra elvesiden. Der er rikelig med parkering. Buss fra Lagunen til Fana går cirka hver halvtime.


Vi ønsker små og store hjertelig velkommen! 

Hilsen Nina Grønvigh 

Styrer Fana åpen barnehage


Sjekk oss ut på Facebook

Kontaktinformasjon: 
Fana KM åpen barnehage 

Fanaveien 320 5244 FANA 
e-post: nina.gronvigh@kfuk-kfum.no
tlf: 90046107