Fana Åpen barnehage


Velkommen til Fana åpen barnehage

Åpen barnehage er et pedagogisk tilbud for barn i alderen 0-6 år i følge med en voksen omsorgsperson. Det vil si at den voksne må være tilstede og har selv ansvaret for barnet den tiden de oppholder seg i barnehagen. 

Åpen barnehage er gratis, du kommer og går når du vil innenfor åpningstiden. Under pandemien ser vi oss nødt til å praktisere påmelding på alle som kommer, og det gjør du enkelt ved å sende en sms til Nina på tlf. 90046107. Skriv navn på deg og barnet og hvilke dager dere ønsker å komme påfølgende uke. Vi har som regel god plass, så vær ikke redd for å melde deg på rett før.

Vi legger til rette for lek og hyggelig sosialt samvær både for barn og voksne. Hver dag har vi samlingstund kl.10.45. Torsdager kl.13 arranger vi i samarbeid med Fana menighet babysang for de minste. Denne holdes annenhver gang hos oss i barnehagen og i annenhver gang i Ytrebygda kirke (se egen plan). Påmelding til Ragnhild på tlf: 97010843

Til vanlig serverer vi lunsj i barnehagen som man betaler litt for. Nå i koronatid må vi derimot ta hensyn til smittevern og vi ber dere om å ta med matpakke. Kaffe og te får du hos oss. Det koster kr. 5,-

Vi tilbyr ellers formingsaktiviteter, baking, turer, utflukter og utelek. Vi har vår egen lille, lune uteplass med disser, sandkasse, leke-kiosk, grill og bord til å drive formingsaktiviteter ute. Mer om dette i Velkomstbrosjyren under:)

Vi holder til i underetasjen på menighetshuset bak Fana kirke. Inngang fra elvesiden. Der er rikelig med parkering. Buss fra Lagunen til Fana går cirka hver halvtime.

OM OSS:


Vi ønsker små og store hjertelig velkommen! 

Hilsen Nina Grønvigh (Styrer Fana åpen barnehage)

Sjekk oss ut på Facebook

Kontaktinformasjon: 
Fana KM åpen barnehage 

Fanaveien 320 5244 FANA 
e-post: nina.gronvigh@kfuk-kfum.no
tlf: 90046107