KFUK-KFUM med ny festival på Kalvøya

KFUK-KFUM MED NYE FESTIVAL PÅ KALVØYA! 

KFUK-KFUM har siden 1960 arrangert festivalen TT, TenåringsTreff. Titusener av ungdommer har fått oppleve det festivalfellesskapet har å by på, nå ønsker KFUK-KFUM å nå ut enda bredere. I morgen, onsdag 30.september, lanseres nytt festivalnavn og grafisk profil for festivalen som finner sted 24-28.juni 2016 på Kalvøya!

Grafisk designer, Thor Johannes Wang, er på Kalvøya for å fotografere den nye logoen som befinner seg bak på denn platen.

Med en solid festivalhistorie og god erfaring fra TT på Gjøvik arrangerer KFUK-KFUM nå en ny festival. TT var for ungdom i alderen 13 til 19 år, i 2016 blir også 19-30 åringene en del av målgruppen. Kalvøya ligger idyllisk til i Oslofjorden og er en fantastisk festival arena. Her er det gode muligheter for bading på både strender og svaberg, gressletter for idrettsaktiviteter og et stort festivalområde med matboder, aktivitetstelt og konsertscener. 

- Byttet av festivalarena er en anledning til å fornye festivalen slik at den i tråd med KFUK-KFUMs langtidsstrategi når ut til en bredere og større deltakermasse. Vi ser for eksempel et behov blant unge voksne for et trygt, åpent og rusfritt festivalalternativ og ønsker å utvide med tilbud for unge mennesker i 20-åra. I lys av dette ønsker vi å finne et navn som favner hele målgruppen, sier festivalsjef Julie Lillehaug Kaasa. 

Etter en navneprosess med innspill og avstemming blant ansatte i KFUK-KFUMs kretser, alle deltakerne på Ten Sing-seminar 2015 og en ungdomsskoleklasse kom man for noen uker siden frem til festivalens navn. Deretter har Petter Bergundhaugen og Thor Johannes Wang, grafisk designere i KFUK-KFUM, utformet den grafiske profilen for festivalen. I morgen, 30.september, lanseres navn og grafisk profil på KFUK-KFUMs nettsider og sosiale media. Les også artikkelen "Velkommen til Kalvøya 2016"

FRIVILLIG 

Ønsker du å være frivillig? Eller har innspill til festivalen? 

Ta kontakt med julie.kaasa@kfuk-kfum.no