Kick off studenter

Høstsemesteret starter og mange unge voksne er flyttet til en ny by. Vi ønsker å vise tilbudet KFUK-KFUM har i Oslo, Bergen og Trondheim, hvor unge kan få være seg selv og stå opp for andre. Det er oppstartsarrangementer i alle tre byene, med litt ulik lokal profil. Felles for alle er at vi vil ønske studenter og andre unge voksne velkommen til alle tilbudene vi har og også gi mulighet for å engasjere seg som frivillig for dem som ønsker det. Her er alle velkommen, om man har bakgrunn fra for eksempelTen Sing, Forandringshus eller folkehøgskole, eller bare er nysgjerrig på hva KFUK-KFUM har av tilbud i din by.

BERGEN

Vi starter med en kort samling med informasjon om ulike plasser du kan være deltaker i arbeid for unge voksne og engasjere deg som medarbeider eller leder. Etterfulgt av at Kafé Jakob holder åpent den neste timen og det blir en liten quiz. En perfekt plass å bli kjent med nye folk, treffe gamle kjente og høre litt om hva som skjer i byen. 

Tid, dato, sted: Mandag 31. august kl 19-21, St Jakob kirke
Link til eventet: https://www.facebook.com/events/297753918126080

OSLO

Velkommen til semesterets første gudstjeneste for unge voksne i MER! Vi starter semesteret med brask og bram med en skikkelig gøy gudstjeneste og vaffelbonanza på kirkekaffen! På kirkekaffen kan du også få informasjon om hva MER egentlig er, hvordan og hva du kan engasjere deg i som frivillig, både i MER og i KFUK-KFUM. En flott mulighet til å treffe nye mennesker, og å se igjen gamle fjes! Vi gleder oss til å se deg!

Dato, tid og sted: Søndag 30. august kl 19.00 i Ila kirke (Søren Jaabæks gate 5)
Link til event: https://www.facebook.com/events/997117324060759

TRONDHEIM

Vi inviterer til åpent hus hvor du kan få vite hva som skjer i byen og området rundt. Vi kommer til å ha ulike stands med muligheter for både å engasjere seg frivillig og selv være med på å skape tilbud for unge voksne og studenter i Trondheim. Det blir servert noe lett å spise, og ellers byr vi på god stemning og hyggelige folk! En flott mulighet til å bli kjent med nye folk, eller se igjen gamle kjente fjes! 

Dato, tid, sted: 2. september 17.00-19.00, Prinsens gate 10A
Link til event: https://www.facebook.com/events/346826053002896