Kjærlighet i KFUK-KFUM

Norges KFUK-KFUM ønsker at kjærlighetens dag skal være preget både av nestekjærlighet og av kjærlighet til Gud.

Vi ønsker også å beholde kjærlighetsfokuset gjennom hele året, ikke bare den 14. februar. Derfor ønsker vi å dele historier om kjærlighet i KFUK-KFUM! 

Med oss har vi bestevennene Ada og Christine, som deler sin søte vennskapshistorie! Se den koselige videoen under, og bli med å feire kjærligheten i KFUK-KFUM!


 

I dag går de på samme videregående skole, men det var ikke der de ble kjent! I 2016 deltok de begge på KFUK-KFUM arrangement og fant vennskap i hverandre!

Det var da Ada deltok på lederkurs til Trialeir at hun møtte Christine for første gang. Da de var på samme kurset pratet de litt, men det var ikke før de begge var på Spekter festivalen at vennskapet begynte å blomstre!

Ada var på Spekter med Lommedalen Ten Sing fra Bærum og introduserte Christine til Ten Sing gjengen. Christine kom kjapt inn i gjengen og hadde en fantastisk opplevelse på Spekter!

«Vi løp rundt med en liten høyttaler og sang gjennom hele festivalen!» forteller jentene

Kort tid etter var det endelig klart for Tria-leir, der Ada og Christine var ledere sammen. Etter en super Spekter-opplevelse fløt praten lett mellom jentene, og de ble enda bedre kjent i løpet av leiren!
«Det som er så flott med KFUK-KFUM er at man møter så mange fantastiske mennesker som har de samme interessene og verdiene som man selv har. Alle er velkomne og det er lov å utforske og debattere rundt trosspørsmål!» – Ada
Kort tid etter Tria-leir bestemte Christine seg for å teste ut Ten Sing i Lommedalen, etter oppfordring fra Ada! Selv om Christine bor i Kolbotn var det ikke noe problem å ta buss i totalt 3 timer for å bli med på Ten Sing øvelser fredag kveld!

«Den fantastiske opplevelsen man fikk på leir, ble med i hverdagen da jeg begynte i Ten Sing. Jeg fikk møte et fellesskap der man kan bli venner på tvers av alder og interesser!» – Christine

Bli med å feire Kjærlighetens dag ved å gi en gave. Gjennom din gave kan du være med å skape fellesskap hvor gode relasjoner kan utvikles og hvor kjærligheten til Gud kan styrkes.