Lederkurset MILK i Nordland

LEDERKURSET MILK I NORDLAND


HVA ER MILK?

Milk står for MIniLederKurs og er for ungdom fra 10. Klasse og oppover. Kurset arrangeres av menigheter i Sør-Helgeland, Nord-Trøndelag og Nordland KFUK-KFUM. På Milk møter du ungdom både nordland og Nord-Trøndelag. Man trenger ikke å ha ledererfaring for å være med på Milk.

HVA GJØR VI PÅ MILK?

Milk er et kurs med vekt på å lære gjennom å gjøre. Praktiske oppgaver og gruppearbeid er spennende måter å lære på. Det sosiale, god mat, god tid til å bli kjent med nye folk og artige kveldsprogram er viktig på Milk. På Milk har vi samlinger der du får høre om og kan snakke om hva du tror på.

PRAKSIS

I løpet av Milk-opplegget skal alle ha en lokal praksis i sin menighet. Denne praksis planlegger du sammen med din lokale leder. Vanlige praksisoppgaver er å være leder på konfirmantleir, arrangementer for barn eller ungdom i kirka. I tillegg kan de som ønsker å ha praksis i KFUK-KFUM. Dette får du mer informasjon om på første Milk helg.

PRAKTISK INFORMASJON

Pris avklares med leder fra lokal menighet (flere menigheter gir rabatter). Pris inkluderer mat, overnatting og alt du trenger til helga. Ta eventuelt med godteri. Overnatting er i køyesenger på 4-mannsrom. Reise avtales med leder fra lokal menighet. Mer informasjon med blant annet "ta med liste" sendes på epost ca en uke før arrangementet.

KONTAKTINFO TIL LEDERE

Nordland KFUK-KFUM 

Ellen Veinan: ellen.veinan@kfuk-kfum.no Mobil: 95754155 

Vikna

Jan Korssjøen Epost: jankors@online.no Mobil: 473 95 710

Menighetene Namsos, Overhalla, Høylandet og Fosnes

Olav Bremnes Epost: olav@ntebb.no Mobil: 957 84 064