Pilot-festival sommeren 2021

5.-9. juli 2021 vil KFUK-KFUM arrangere en eksklusiv test-festival for målgruppen klubb og Ten Sing.

Det vil, pga korona, kun være plass til 200 deltaker i år, og Agder har fått 10 av disse plassene. 

Vi prøver derfor å finne de 10 rette deltakerne. Kan dette være noe for deg og en venn, eller for flere i din gruppe? 

Planen er at denne test-festivalen skal bli til en sommer-festival som skal arrangeres annethvert år i Norge. Hadde det ikke vært moro å være med fra begynnelsen? 

Arrangørene håper at deltakelse på festivalen gir engasjerte og motiverte unge “ambassadører” i neste års rekrutteringsarbeid i kretsens ulike klubb- og Ten Sing grupper. De får sjekke ut hva denne festivalen er, og VIKTIGST: være med å påvirke hvordan denne festivalen blir i årene fremover ved å komme med tilbakemeldinger og være med på å forme den. De skal få være med å gjøre de kloke justeringene frem mot 2022. Både på aktiviteter og innhold, nye vennskap/fellesskap/nettverk og lederutvikling. Festivalen vi gi deltakerne og ledere en unik mulighet til å skape nettverk over hele Norge. 

Festivalen i år kommer til å by på alt alt det en ungdomsfestival fra KFUK-KFUM skal inneholde og mere til - bare i litt mindre skala. 

Hadde vært kjempefint med en tilbakemelding fra de klubbene eller TenSing korene i Agder som har medlemmer som kunne ha lyst til å være med på dette. Det vil ikke være noe bindende påmelding, bare for å finne ut hvem som kunne ha lyst og hvordan vi skal fordele plassene. 

Gi en tilbakemelding til Jorunn sekretær på SMS til tlf 934 24326 eller mail jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no 

Mer informasjon om hvor festivalen skal være og hvor mye den vil koste kommer ca 1.desember. 

For de som har lyst å på festival, og ikke får være med på pilot-festivalen i år, vil det, dersom koronaen tillater det, blir stor mulighet for å delta på Wonderful Days i Danmark. Mer info om det kan du finne her: http://www.wonderfuldays.com/

Festival er gøy