Sommerleirer på Knattholmen og Korona-situasjonen

Korona-viruset har skapt unntakstilstand i vårt samfunn, og med det følger det mye usikkerhet. Hvor lenge kommer dette til å vare, og hvordan vil det påvirke familien, økonomien og landet? Kanskje er det en del av dere som lurer på hva som skjer med sommerens arrangementer i regi av KFUK-KFUM Vestfold og Telemark?

Svaret på dette er at vi må avvente situasjonen. KFUK-KFUM Norge har satt som en retningslinje at alle planlagte leirer avlyses frem til 15. mai frem til ny beskjed blir gitt. Vi vil virkelig prøve å tilby leirer i år også, men vi skal også rette oss etter myndighetenes anbefalinger. Foreløpig er situasjonen i Norge ganske ny, og det er vanskelig å forutsi hvor lenge dette vil vare. Vi vil kontinuerlig følge med på gjeldende anbefalinger, og vil virkelig prøve å få til et tilbud om sommerleirer i år også. Følg med på hjemmesidene våre og på Facebook for mer informasjon.

Vi håper at dere allikevel vil melde dere på til sommerleirene våre, så vil vi komme tilbake med mer informasjon. I mellomtiden - ta vare på dere selv og deres nærmeste!