Sommertilbud for barn 2020

KFUK-KFUM hadde planer om å arrangerer mange ulike aktiviteter og leirer i sommerukene for barn på Østlandet. Se informasjon under.


sommerklubben

Sted: Kalvøya i Sandvika, Bærum

Sommerklubben er et dagtilbud for barn som skal begynne i 5. klasse t.o.m barn som skal begynne i 8. klasse til høsten. Vi holder åpent hverdager fra kl. 9.00 - 16.00 i uke 26, 27, 32 og 33. Her kan barna bade, sole seg, grille, padle kajakk, spille spill og leke sammen med trygge og flinke ledere i vakre omgivelser på Kalvøya. 

KFUK-KFUM jobber i tett dialog med Bærum kommune for å finne en måte å gjennomføre Sommerklubben på innenfor de smitteverntiltak som gjelder. Mer informasjon vil komme.

Mer info og påmelding her.


Leirer med overnatting

KFUK-KFUM Oslo og Akershus og KFUK-KFUM Østfold må dessverre avlyse alle arrangementer med overnatting. Vi mener det ikke er realistisk å  gjennomføre leirene innenfor de smittevernreglene som gjelder og samtidig ivareta barna og ungdommene som deltar. 

Familieleir 12.-14. JUNI 2020 - avlyst

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler 

Alle familier er velkomne med på denne hyggelige leiren i Hvaler-skjærgården! Helgen gir rom for både å nyte tid sammen med familien og å få nye venner. Dyktige ledere sørger for et morsomt opplegg med lek, konkurranser, kanopadling, bading og samlingsstunder.

Mer info og påmelding her.


trialeir 21. - 25. juni 2020 - Avlyst

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler 

Trialeir er en leir for barn som skal begynne i 3. klasse t.o.m barn som skal begynne i 8. klasse til høsten. På Trialeir fylles dagene med bading, lek, kanopadling og stemingsfulle samlinger rundt leirbålet. På Tjellholmen har vi en egen øy for oss selv med svaberg, strand og skog - et skikkelig sommerparadis! Dyktige ledere følger barna tett passer på at alle føler seg velkomne og trygge. 

Mer info og påmelding her.

Er du mellom 13 - 25 år og har lyst å være leder på denne barneleiren?  Les mer her


trialeir 2.- 7. AUGUST 2020 - Avlyst

Sted: Strandheim leirsted, Nærsnes 

Trialeir er en leir for barn som skal begynne i 3. klasse t.o.m barn som skal begynne 8. klasse til høsten. På Trialeir fylles dagene med bading, lek, varierte aktiviteter og stemingsfulle samlinger. Med 600 m strandlinje, badebrygge, fotball- og volleyballbane, og levende dyr tuslende omkring legger Strandheim alt til rette for herlige sommerminner! Dyktige ledere følger barna tett passer på at alle føler seg velkomne og trygge.

Mer info og påmelding her.  


Deltakerfond

KFUK-KFUMs Deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på.
- du som er foresatt kan søke om støtte på vegne av ditt barn/din ungdom 

- du som er leder i en gruppe kan søke om støtte på vegne av barn eller ungdom i alderen 0-26 år som du kommer i kontakt med gjennom gruppas aktiviteter 

Les mer om hvordan du søker Deltakerfond her

Ønsker du å bidra til at alle barn skal få dra på leir uavhengig av økonomi? Gi din støtte til Deltagerfondet her.


Sjekk ut våre sommertilbud for ungdom her