Sommertilbud for ungdom 2020

KFUK-KFUM arrangerer ulike aktiviteter og leirer i sommerukene for ungdommer på Østlandet. Se våre tilbud under. 

Ungdomsleir - 27. - 31. juli - Avlyst

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler

På grunn av smittevernsrestriksjonene kan ikke ungdomsleir på Tjellholmen gjennomføres sommeren 2020.

Leir for deg mellom 13 og 19 år på fantastiske Tjellholmen på Hvaler. Vi satser på varme og herlige sommerdager fylt med kano, bading, capture the flag, grilling, leirbål, underholdning og mange andre morsomme aktiviteter! Vi gleder oss til å møte deg!

Mer info og påmelding her. Påmeldingen åpner 1. mars!


United Sisters Summer Camp - 6. - 10. juli

Sted: Strandheim leirsted, Nærsnes

Er du jente mellom 15 og 21 år? Da har du mulighet til å bli med på United Sisters sommercamp! Sommercampen går over fem dager og vil bestå av flere spennende aktiviteter, artister og seminarer med jenter fra hele landet. Det blir en hel del girl power, uforglemmelige sommerminner og nye bekjentskap!

Les mer her.


Ten Sing Seminar -  27. juli - 2. august

Sted: Sunnmøre Folkehøgskule

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg mellom 15 og 19 år som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og globalt engasjement.

Mer info og påmelding her


VIL DU VÆRE LEDER PÅ TRialeir? 

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler 

Begynner du i 9. klasse til høsten eller er eldre? Alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeir i uke 26 på Tjellholmen inviteres til lederhelg 20. - 21. juni der vi blir kjent med leirstedet og hverandre før barna ankommer øya. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene. Programmet vil bestå både av ledertreningsøkter, praktiske forberedelser og kreativt arbeid. 

Mer info og påmelding her. Påmeldingen åpner 1. april! 


DELTAkERFOND 

KFUK-KFUMs Deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. 

 - du som er foresatt kan søke om støtte på vegne av ditt barn/din ungdom 

 - du som er leder i en gruppe kan søke om støtte på vegne av barn eller ungdom i alderen 0-26 år som du kommer i kontakt med gjennom gruppas aktiviteter 

Les mer om hvordan du søker Deltakerfond her.


Sjekk ut våre sommertilbud for barn her