Sommertilbud for ungdom 2019

KFUK-KFUM arrangerer mange ulike aktiviteter og leirer i sommerukene for ungdommer på Østlandet. Se våre tilbud under. 

Som deltager kan du dra på: 

Ungdomsleir - 16.-18. august

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler

Leir for deg mellom 13 og 19 år. Dette blir en helg med ulike aktiviteter, godt fellesskap, god mat, bading, padling i kano, fellessamlinger, underholdning, nye og gamle venner. 

Mer info og påmelding her. Påmeldingen åpner mandag 1. april!

United Sisters Summer Camp - 8.-12. august

Sted: Strandheim leirsted, Nærsnes

Er du jente mellom 15 og 21 år? Da har du mulighet til å bli med på United Sisters sommercamp! Sommercampen går over fem dager og vil bestå av flere spennende aktiviteter, artister og seminarer med jenter fra hele landet. Det blir en hel del girl power, uforglemmelige sommerminner og nye bekjentskap!

Følg arrangementet på Facebook her
Mer info og påmelding her

Ten Sing Seminar -  29. juli - 04. august

Sted: Sunnmøre Folkehøgskule

Ten Sing-seminar er et ukes langt kurs for deg mellom 15 og 19 år som ønsker å utvikle deg som Ten Singer. Kurset gir deg knallhard Ten Sing-jobbing, der du lærer av dyktige og erfarne instruktører, møter Ten Singere fra hele landet, opplever kristent fellesskap og globalt engasjement.

Mer info og påmelding her. Påmeldingen er åpen! 


Vil du være leder på barneleir? Som ledeR kan du Velge:

Sommerjobb som Leder på Sommerklubben 18+ år

Arbeidssted: Kalvøya i Bærum 

Vi ansetter ansvarsfulle, kreative unge voksne over 18 år til å være aktivitetsledere på Sommerklubben - et sommertilbud på dagtid for barn på Kalvøya i uke 26, 27, 32 og 33. Vi søker deg som liker å være sammen med barn i alderen 9 - 13 år, og som er positiv og omsorgsfull.

Les mer om hvordan du søker for å bli leder her

Les mer om Sommerklubben 2019 for barn på Kalvøya her

Lederhelg for barneleir - 21.-23.JUNI

Sted: Tjellholmen leirsted, Hvaler 

Begynner du i 9. klasse til høsten eller er eldre? Alle som har lyst til å være med som ledere på Trialeirene på Tjellholmen i sommer inviteres til lederhelg der vi blir kjent med leirstedet. Dette blir en helg der det blir fokus på å bli kjent, samt planlegge og forberede aktiviteter og program til Trialeirene. Programmet vil bestå både av ledertreningsøkter, praktiske forberedelser og kreativt arbeid. 

Mer info og påmelding her. Påmeldingen åpner mandag 1. april! 

DELTAkERFOND 

KFUK-KFUMs Deltakerfond har som mål å gi barn og ungdom fra familier med en utfordrende økonomisk situasjon mulighet til å delta på KFUK-KFUM-arrangementer og -aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt råd til å være med på. 

 - du som er foresatt kan søke om støtte på vegne av ditt barn/din ungdom 

 - du som er leder i en gruppe kan søke om støtte på vegne av barn eller ungdom i alderen 0-26 år som du kommer i kontakt med gjennom gruppas aktiviteter 

Les mer om hvordan du søker Deltakerfond her.


Sjekk ut våre sommertilbud for barn her