Til menighetene i Nordland

Sommeren nærmer seg, og med det også (dessverre) vissheten om at etterpå kommer det en høst! Selv om vi skulle ønske det, varer ikke sommeren evig, men vi skal gjøre høsten langt lettere å bære med gode ungdomsarrangementer høsten igjennom.

For dere som er godt i gang med konfirmantplanleggingen: Ja, det blir Høstfestival i år også. Selvsagt! 21.-24.11. på Hunstad i Bodø. Oppstart med innsjekking torsdag 21. fra klokken 17.00, og avslutning med gudstjeneste og lunsj på søndag, med mulighet for avreise fra ca 14.00. Programmet er ikke detaljplanlagt enda, men rammeverket vil være det samme som det har vært tidligere år, med innlagte seksjoner med konfirmantundervisning, kveldsshow, ulike seminarer deltakerne kan velge blant og Global-løp, for å nevne noe.

Festivalen har fått svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne, og vi ser at å delta på Høstfestivalen er noe som gjør konfirmanttida litt ekstra stas. Prisene vil være uforandret fra i fjor: 1350,- for konfirmanter og andre deltakere, 900,- for MILK-ere og reisefølge/voksenledere. For de som ikke er medlem i KFUK-KFUM fra før kommer et tillegg på 100 kr i halvårsmedlemsskap. Konfirmanter har egen medlemspris på 50,- kroner. Medlemsskapet er viktig bl.a. for deltakerforsikringen.

NB: Alle grupper som melder seg inn i KFUK-KFUM vil kunne få 5000 kr i oppstartsstøtte, Frifondsstøtte hvert år og flere andre medlemsfordeler.

LIV Basic-kurs 2019/2020: LIV-kurset (Ledere I Vekst) er et ettårig ledertreningskurs for de mellom 16 og 19 år, som allerede er eller vil bli leder i kristent barne- og ungdomsarbeid.

LIV Basic er utviklet av KFUK-KFUM. Vi tror at unge mennesker kan være synlige og troverdige ledere og talspersoner. Vi kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. På LIV Basic blir du utrustet til å bygge og lede åpne og trygge fellesskap der unge mennesker får delta og har innflytelse, og du blir en del av et stort lederfellesskap som jobber under mottoet: Vær deg selv. Stå opp for andre.

  • Fire fantastiske helger med læring, påfyll og vennskap
  • Innføring i sentrale ledertemaer.
  • Lederpraksis med spennende utfordringer
  • Personlig veiledning underveis
  • Vennskap og felleskap med andre unge ledere
  • Kursbevis etter gjennomført LIV Basic


Har deres menighet kandidater til å gå LIV Basic? Gi oss gjerne et tips, så kan vi utfordre dem direkte, eller snakk med dem selv og få dem med! Les mer om LIV Basic her.

God sommer!