Ungdomstinget 2016

Bilde fra Landsmøtet 2015 i Bergen

Er du mellom 15 og 30 år, og brenner for ungdomsarbeidet i din menighet? 29-31. Januar arranger Oslo bispedømme ungdomstinget igjen, og der kan du bli med å påvirke kirka.

 I 2012 var jeg en av de to heldige fra min menighet som ble spurt om å dra på ungdomstinget, eller UT, som vi kaller det. Jeg gikk på MiLK og var ganske fersk i ungdomsarbeidet i menigheten min. Jeg møtte opp, var med på å diskutere saker som var relevante for oss og ungdomsarbeidet i kirkene, og møtte mange bra mennesker. Det var veldig spennende å høre om hvordan andre drev ungdomsarbeid i sine menigheter, og det var fint å føle at vi som ungdom også kunne være med å påvirke vi brant for. 

 På fredagen får man tid til å bli litt kjent med de andre representantene fra Asker, Bærum, døvemenighetene og Oslo, man snakker om utfordringer og muligheter i ungdomsarbeidet. Dette er en gylden mulighet til å få tips og inspirasjon til sitt eget ungdomsarbeid! På lørdagen får man en kort innføring i hva man skal gjøre den helga, og så begynner man å jobbe i komitéer. I løpet av helgen blir det valgt et nytt ungdomsråd, er du med på UT kan du stille til valg og kanskje sitter du i ungdomsrådet neste år!

 Hver menighet kan sende to representanter, og dette oppfordrer vi alle menighetene til å gjøre. Vi som organisasjon kan også sende 2 representanter, ta kontakt med oss hvis du er interessert. 

 Ta kontakt med kretskontoret her, ved daglig leder Mirjam Yvonne Kristiansen: 97003143, myk@kfuk-kfum.no

 Mer info på nettsiden til Oslo bispedømme her!

Filer for nedlasting