La juletiden være et pusterom der fellesskap og kjærlighet er i fokus

Har du allerede planene klare for desember? Juletiden er en veldig fin tid hvor vi samles med familie og venner, gjerne fra ulike deler av landet. Det skal bakes, lages mat, pyntes, juleavslutninger skal rekkes og julegaver kjøpes, pakkes inn og sendes. Eller kanskje er du en av de som opplever julen som tung fordi du savner noen eller fordi du ikke klarer å bære alle forventninger som ligger til juletiden. 

Uansett hvordan du opplever juletiden så er julen en fin tid til å gi deg og dine et pusterom til å snakke om og tenke på hva julens budskap betyr for deg i din hverdag.

Da Jesus kom til jorden for å ta på seg vår synd og gi oss frelse, var det et mirakel som viste Guds uendelige kjærlighet til oss mennesker. Julehøytiden burde derfor være en feiring av kjærligheten, hvor vi trekker oss tilbake fra hverdagens bekymringer, for å ta oss tid til å fokusere på vår kjærlighet til Gud og til hverandre. Vi oppfordrer deg å ta et skritt tilbake fra julestresset denne adventstiden og sette fellesskapet i fokus.

I KFUK-KFUM jobber vi sammen med frivillige hver dag for å skape trygge og åpne fellesskap som gir barn og unge påfyll og pusterom - Ikke bare i julehøytiden eller ferier, men gjennom hele året. Fellesskap som ikke bare forteller om Guds kjærlighet til oss mennesker, men som også viser den gjennom inkluderende aktiviteter for barn og unge. Med din gave kan vi inkludere enda flere.

Tusen takk for din gave til vårt arbeid! Med ønske om en fredelig og avslappet julehøytid!Vårt kontonummer er: 3000.17.11500