Leirsteder for leie

KFUK-KFUM har god og lang tradisjon med leir- og hytteutleie, og vi har også i sommer leirsteder med muligheter for leie! Ta en titt på våre leirsteder og ta kontakt med det aktuelle leirstedet om du ønsker å besøke en av disse fantastiske stedene!

Blestølen

Blestølen leirsted er KFUK-KFUM Buskeruds stolthet! Leirstedet ligger nydelig til på Blefjell med flott turterreng rett utenfor døra!

Blestølen har 56 sengeplasser, dusj, WC, godt utstyrt kjøkken med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, brødskjærermaskin mm peis piano flott turterreng rett utenfor døra både sommer, høst og vinter, og ligger på ca 700 m.o.h. 

Les mer her kfuk-kfum.no/leirsted-buskerud

Lysern


Lysern leirsted ligger idyllisk til ved innsjøen Lyseren, og har en stor plen som egner seg godt til sport og lek. Stedet har badebrygge, kanoer og robåter. Det er 25 sengeplasser på stedet, fordelt på fire små hytter. Flere kan overnatte ved å sove på gulvet i hovedhuset, i lavvoen eller i telt på plassen foran hovedhuset.

I hovedhuset får man plass til ca. 30 stk rundt bordene. Kjøkkenet er nytt med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og stekeovn. Det er innlagt vann, både varmt og kaldt, men ingen dusjer. Det er mulig å kjøre helt inn til leirstedet.

Les mer her kfuk-kfum.no/lysern-leirsted

Solhøgda


Solhøgda ligger fint til i Frolands vakre skoger. Stedet passer for store og små grupper. Der er 60 sengeplasser i køyesenger på 4-8 manns rom, ei koselig peisstue, spisesal, aktivitetsrom mm. Der er et bad i hver etg med flere toaletter og dusjer, og et praktisk kjøkken med steamer.

Vi har en stor, fin, ny gapahuk rett utenfor, der man kan ha masse bål-kos og til og med overnatte tørt og fint ute, uansett vær og vind. Om mange trær som egner seg for hengekøyer. Det er fine bademuligheter i Bjorvatn som ligger en kort gåtur nedenfor Solhøgda. Der er det også fine mulighet for kanopadling og fisking.

Les mer her kfuk-kfum.no/leirsted-i-agder

Vonhaug

Leitar du etter ein stad å reise på hyttetur ei lita eller mellomstor gruppe? Vonhaug er KFUK-KFUM Voss si koselege og praktiske hytte på Mjølfjell, i gangavstand frå Mjølfjell stasjon.

Vonhaug ligg nydeleg til på Mjølfjell, og er lett å komme seg til med både bil og tog. Rett utføre hyttedøra finn du fanstisk turterreng, sommar som vinter, og rett ned i vegen finn du ein liten daglegvarebutikk.

Hytta er romsleg, enkel og praktisk. I første høgda finn du eit stort kjøkken, med to komfyrar, kjøleskåp, kaffitraktar, vasskokar, matbod og rikeleg med dekketøy. Her er og tre stover: ei koseleg peisestove, ei praktisk ungdomsstove og ei spisestove der du får plass til 25 personar rundt borda, om du sitt litt tett.

Les mer her kfuk-kfum.no/vonhaug-leirsted

Vier


Leirstedet på Vier passer utmerket til både dags- og overnattingsbesøk for kor, fotball, barnehage, skole, konfirmantundervisning og lignende. Leirstedet har plass til 62 overnattingsgjester. Leirstedet har også vært hyppig ibruk til ulike sommerleirer. Hovedhuset består av en spisestue som kan romme ca 60 personer, en peisestue med benker og bord. Standaren er enkel men koselig. Kjøkkenet er godt utrustet og har en stor og god oppvaskmaskin. Det har også en fryseboks samt et kjølerom til oppbevaring av matvarer. Soverommene er av enkel standard og består av kun senger og madrasser, fra 2 til 10 manns rom. I sanitærbygget er det fire toalett samt dusjer til hvert kjønn, og det er også toalett i hovedbygget. Uteområdet er stort og fritt og innholder blant annet en ujevn (grus/gras) 7'er fotballbane, volleyballnett, badestrand, stupebrett, brygge, robåt pluss åpen gressplen til lek og moro.

Les mer her Vier Leirsted

Skotnes 

Skotnes leirsted er idyllisk plassert på Askøy utenfor Bergen. Leirstedet består av 3 bygninger; hovedhus, internat og naust. I alt er det ca 50 sengeplasser på Skotnes.

Les mer her kfuk-kfum.no/leirsted-i-bjorgvin

Nesholmen

Nesholmen er staden for naturopplevingar for heile familien. Plassen ligg sentralt plassert ved rv. 615 med Florø, Førde og Sandane innanfor ein radius på ein time. Nesholmen er staden for aktiv fritid. Med Eimhjellvatnet som næraste nabo kan vi by på flotte badeplassar, sandstrender og svaberg og fine fiskeplassar frå land og i båt. Kano og robåt kan du også leige hjå oss. Nesholmen har også eit stort uteområde med banar for fotball, sandvolleyball, basketball og leikeplass.

Les mer om Nesholmen her