Månedsinfo - oktober 19

Ten Sing Norway har startet showturnéen!!! 

TSN kan fortelle dette om showet: Årets Ten Sing Norway-show, "Skjæringspunktet", handler om utfordringer vi møter knyttet til tematikken tro og vitenskap. Vi ønsker å vise at det går an å tro på både religiøse og vitenskapelige forklaringer, og at de ikke nødvendigvis motsier hverandre. Mange ungdommer opplever i dag fordommer når det gjelder tro, og kan synes det er vanskelig å forsvare seg i diskusjoner rundt sin egen tro. Noen føler kanskje at de blir sett på som naive og godtroende fordi de er kristne, og at man heller burde gå til vitenskapen for svar. Vi ønsker å utfordre og bevisstgjøre dagens ungdom på hva de selv tenker om dette temaet.

Trykk her for å få oversikt over TSN-showturnéen

Fristen for å bruke opp frifond er flyttet

store kommende arrangementer 

Nattcup 22.11.19 - Bjørgvin

Det blir fotball, heiagjeng, konkurranser, aktiviteter, nattfilm, åpen kiosk, nye venner og mye sprell! Tre turneringer: konfirmant jenter, konfirmant gutter og 15år+. Lag defineres som 5 spillere + keeper + innbyttere. Nattcupen åpnes i Årstad kirke med registrering og andakt.

Meld deg på her!

HØSTFESTIVALEN - bodø

Høstfestivalen går av stabelen torsdag 21. november i Hunstad kirke. Aktiviteter, globalløp, morgen- og kveldsshow, gudstjeneste, nye venner ++

Les mer

pysjcup 2019 - Oslo og akershus

Klar for Pysjcup 15.-16 november? Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Vi møtes til nattvolleyballturnering og får sjansen til å vinne fire pokaler. Både ungdomsledere, spillere og heiagjenger er hjertelig velkomne! Hvem vinner årets pokaler, mon tro?

Meld deg på her!

RESSURSMATERIELL OG AKTIVITETSTIPS

Her er en oversikt over KFUK-KFUMs ressursmateriell. Norges KFUK-KFUMs ressursmateriell ligger lett tilgjengelig på nett for at du skal finne inspirasjon til din gruppe. Her finner du tips til aktiviteter som leker og konkurranser, sport og friluft og hvordan skape globalt engasjement i gruppa di. Her er og tips innen kategorien kor/ band/dans/drama. som dere fritt kan bruke i gruppa deres. Du finner også lenker til betalt ressursmateriell som notepakker, sangbøker, CDer og lederbøker.

Sjekk ut ressursmateriell og aktivitetstips

Nye ansatte

Lise Benedicte Grung - Prosjektmedarbeider Forandringshuset Drammen

Torstein Drabløs - Daglig leder Møre og Romsdal