Nye medlemsfordeler: rabatt hos Fair & Square og Aftenposten Junior

Den siste tiden har vi jobbet med å bli enda bedre på medlemsfordeler i KFUK-KFUM. Vi tror jo ikke at medlemsfordeler er det eneste som avgjør om man betaler medlemsgiroen sin eller ikke, men at det kan være en hyggelig gest ved å være medlem er det vel ikke tvil om! Her ser du de nye medlemsfordelene:

Rabatt på abonnement Aftenposten Junior

Medlemmer i Norges KFUK- KFUM får nå rabatterte priser på Aftenposten Junior. Aftenposten junior er en avis for barn og unge. Barn og unge får med seg hva som skjer i nyhetene, men forstår ikke alltid hvordan det henger sammen. I Aftenposten Junior dekker de det som skjer på en måte barna lettere kan forstå. Hver uke! 

Logg deg på connect.kfuk-kfum.no der du på din profil finner lenke til å opprette abonnement med rabatt.

I KFUK- KFUM sin langtidsstrategi står det at vi skal utvikle ansvarsbevisste og kompetente unge ledere og talspersoner i kirke- og samfunnsliv, lokalt og globalt. Vi skal også engasjere unge mennesker i en global bevegelse som skaper rettferdighet og fred. Gjennom mye av programmaterialet vårt arbeider vi for å lage sangtekster og grunnlag for refleksjon, slik som for eksempel gjennom musikkputgivelsene Stå Opp og Her Nå som barne- og tweensgrupper bruker. Vi tror derfor at mange av barna i vår organisasjon kan synes det er kjekt å få nyheter spesiallagd for barn.

Rabatt på klær fra Fair & Square 

Rabatt på klær hos nyetablerte Fair & Square er også blant våre nye medlemsfordeler. Firmaet ble startet av Sigmund Hegstad og målet er å endre tekstilbransjen. Fair & Square ønsker å vise at det er mulig å produsere klær på en rettferdig måte. Med utgangspunkt i KFUK-KFUMs mål  om å kjempe for menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker og om å engasjere unge mennesker i en global bevegelse som skaper rettferdighet og fred, er vi svært glad for samarbeidet. Fair & Square skal være en totalleverandør for et klassisk, tidløst basissortiment med et etisk og bærekraftig opphav i de beste kvalitetene.

Kravene til egen produksjon og arbeidsmiljø ligner på den norske arbeidsmiljøloven. Arbeidstiden for arbeiderne er 37 ½ timer i uka og med fri lørdag og søndag, noe som er langt mindre enn normalen i bransjen som ligger på 90 timer i uka. Fabrikken har fire ansatte og produserer mellom 800 og 1000 klær i måneden.  

Logg deg på connect.kfuk-kfum.no der du på din profil finner rabattkoden du benytter når du handler hos Fair & Square 

I løpet av 2017 vil vi også kunne tilby KFUK-KFUMs egne profilklær i samarbeid med Fair & Square. 

Billigere abonnement på avisen Vårt Land 

Vårt Land er en avis som ønsker å være en bro mellom mennesker, tro og tanke. Vårt Land skal være best og først på saker som ligger i skjæringspunktene der religion møter kultur og samfunn. Avisen skiller seg ut blant norske medier og stiller spørsmålene som gir leserne nye perspektiver på dagens viktigste saker.

Logg deg på connect.kfuk-kfum.no der du på din profil finner lenke til å opprette abonnement med rabatt.

Billige forsikringer gjennom Knif

 Knif tilbyr gode forsikringsavtaler til ansatte, tillitsvalgte og nå også medlemmer i KFUK- KFUM. Tilbudet gjelder også gunstige reiseforsikringer til ungdommer og innbo til unge- voksne. Knif trygghet er 100% eid av kristen-Norge. All avkastning fra forretningsdriften forblir i fellesskapet, og bidrar dermed med ressurser til kristent arbeid.

Logg deg på connect.kfuk-kfum.no der du på din profil finner lenke til å opprette avtale med rabatt.