Nytt MiLK

MiLK står for Minilederkurs og er et kurs utviklet av Norges KFUK-KFUM for å skape unge ledere til klubb, Ten Sing og annet barne-og ungdomsarbeid, og for å få fjorårets konfirmanter med videre i menighetens arbeid. 

Nytt MILK-kurs ble lansert på trosopplæringskonferansen 17. oktober 2018 med informasjon om kursets oppbygning og innhold! Kurset vil være i salg fra 30.april, men allerede nå åpner vi opp for at noen av de gruppene som vil starte allerede nå kan få være med i testgruppen.

Helt digitalt!

Nye MiLK er helt digitalt. Det gjør at det er enkelt å ta i bruk om du har en PC, prosjektor og høytalere. Det er lagt opp filmer til hver økt, kahoot (quiz) og en helt ny digital tavleapp som skal erstatte whiteboard.
Nye MiLK består av 8 økter med tilpasset film og kahoots til noen av øktene!
Se filmen fra økt 5: Makt, kropp og grenser her! 

Pris

Det nye MiLK vil ha en linsensbasert betaling hvor man betaler en årlig pris de gangene man velger å bruke MiLK i sin gruppe. Dette er for at KFUK-KFUM skal kunne fortsette å holde kurset oppdatert.

Earlybird fram til 30 april: 800,- for 12 mnd tilgang. Tilgangen får du tidligst 30 april når kurset kommer for salg. Starter ikke deres gruppe før høsten 2019? Da kan du fremdeles kjøpe denne før 30 april og vi kan utsette oppstarten så du fortsatt har 12 fulle måneder tilgang.

Vanlig pris: 1200,- for 12 mnd tilgang. Du velger selv når på året du ønsker at dette skal starte sånn at du får gjennomført hele MiLK-løpet med din gruppe.

Mer info?

Ønsker du å få mer informasjon om MiLK kan du lese mer om det her: https://kfuk-kfum.no/aktiviteter/ungdom/minilederkurs-milk, eller kanskje du ønsker å høre om du kan registrere deg som testgruppe? 

Trykk på knappen og fyll ut skjemaet, så vil du bli kontaktet av vår programavdeling!

Trykk her for registreringsskjema