Skolestreik for klima

Opp mot 10 000 elver streiket over hele landet!

Runde 2 av skolestreiken ble holdt 24. mai og ble arrangert flere steder i landet! 

Til tross for det dårlige været var det over 1000 streikende elever i Oslo. I Klimastreiken ble arrangert av blant annet KFUK-KFUM Global og det ble holdt konserter, klimatorg, apeller utenfor stortinget og et fantastisk klima-tog i Oslos gater! Blant de som holdt appell var Kristin Sønnesyn Berg fra KFUK-KFUM Global.

Det er tydelig at forrige klimastreik gjorde inntrykk da Statsminister Erna Solberg deltok under denne klimastreiken og talte til streikerne. 
Se talen til Erna Solberg 


KFUK-KFUM Støtter skolestreik for klima!

KFUK-KFUM støtter skolestreik for klima og oppfordrer alle som har mulighet til å delta. Sammen løfter vi unge stemmer i kampen for deres fremtid, og vi oppfordrer norske politikere til å ta ungdoms engasjement på alvor. Målet er å heve ambisjoner lokalt, nasjonalt og globalt i tråd med vårt forvalteransvar i kampen for klimarettferdighet.

På NRK.no  kan du se skolestreiken fra hele landet: Trykk her

Hjelp oss å løfte barn og unges meninger!

I KFUK-KFUM får barn og unge en arena for å løfte sine meninger. De får oppleve fellesskap hvor de kan finne trygghet til å være seg selv og stå opp for andre. Vi ønsker å engasjere unge, og tilby kunnskap og muligheter for at de skal kunne stå opp for det de mener er rett. Og på grunn av klima er det nå er det viktigere enn noensinne.

Mange barn og unge gjør nå det de kan for å stoppe klimaendringer, vil du hjelpe? Med din gave kan vi bygge flere og større fellesskap for at barn og unge skal kunne påvirke sin fremtid!

Gi en gave i dag via ViPPS --> KFUK-KFUM / 10384

Bilder fra streiken