Slik forsterker du stoltheten og samholdet i enheten

Samhold skapes gjennom det vi gjør sammen og det vi er for hverandre. Produkter med felles profil er med å forsterke det samholdet. Derfor ønsker ofte koret, konfirmantgruppa, idrettsgruppa eller menigheten egne produkter med enhetens egen logo og profil. Da er Triangelbutikkens profilavdeling stedet som hjelper deg. Vi skaffer blant annet:

  • T-skjorter, hettegensere og fleece
  • Sekker, bager og treningstøy
  • Kopper, drikkeflasker , gaver og giveaways
  • ... og alt mulig annet med deres logo på!

Hos oss får du kvalitetsprodukter fra de største leverandørene med kjente merker som Craft, Tracker, Clique, Cottover (Fairtrade) m.fl.

Vi jobber også med Fair & Square for å kunne tilby egen logotrykk på deres rettferdige produkter. Per i dag kan vi tilby ekstra trykk eller brodering på rygg, arm eller bryst på våre standard profilklær fra Fair & Square. Følg med oss i tiden fremover for nye tilbud og løsninger.

Trenger du hjelp eller råd om profilprodukter? Kontakt oss på profil@triangelbutikken.no

I nettbutikken vår (www.triangelbutikken.no) kan din enhet bestille ferdig utformet profilmateriell, eller dere kan få designet deres eget. Vi skaffer roll-ups, utendørs strandflagg, innendørs dekorflagg, dørmatter med logo, meglerbukker, bannere med maljer og mye, mye mer. Bare spør oss på profil@triangelbutikken.no

For henvendelser om ordinære varer og leveranser fra nettbutikken, vennligst kontakt support@triangelbutikken.no


Hvorfor kjøpe profilprodukter fra Triangelbutikken?

Fordi vi er eid av KFUK-KFUM bevegelsen og gir overskudd til mer kristent barne- og ungdomsarbeid.
Vi gir overskudd til KFUK-KFUM