SØKERHELG TEN SING NORWAY

SØKERHELG TEN SING NORWAY

Lurer du på hva Ten Sing Norway egentlig er? Har du hørt om det fra venner, storesøster eller storebror, tante, far eller kusine som har vært med før? Ten Sing Norway er aldri helt det samme fra år til år. Programmet utvikles stadig, menneskene er forskjellig, det samme er tematikken og reisemålene. Målet med programmet står fast, men utførelsen og innholdet vil alltid være i utvikling. 

SMAKEBIT PÅ TEN SING NORWAY-ÅRET

Send inn din søknad og bli med på søkerhelg på Rønningen folkehøgskole i Oslo 19.-21. januar 2018. Dette blir en helg der man får en smakebit på Ten Sing Norway-året. Du får møte likesinnede som har søkt på programmet, det blir seminarer i kor, dans, drama, sosiale aktiviteter og fellesskap. Du blir kjent med andre ivrige ten singere fra hele landet men du blir også litt bedre kjent med deg selv. Samhandlingsøvelser og gruppeintervjuer gir en verdifull erfaring du kan ta med deg videre i livet. 

MØT ÅRETS TEN SING NORWAY 

Du får også møte årets Ten Sing Norway-gjeng som er eksperter på programmet akkurat nå. Du får mulighet til å spørre de direkte om ting du lurer på og du får også muligheten til å se de i aksjon blant annet under årets Rønningen-musikal:”Agamammon”. Søkerhelga er samtidig med ”Rønningen-festivalen” så her er det gode muligheter for å få et solid innblikk i det som skjer også ellers på skolen.

 SØK NÅ! 

Så hvis du er kjempegira, eller litt usikker, vurderer andre alternativ, sitter litt på gjerde eller ikke helt vet hva Ten Sing Norway er, send en søknad og sjekk det ut selv i januar! 

Link til Facebook event

Søk Ten Sing Norway her