Sommer kommer!

Foto: Torstein Ihle

Forfriskende dukkerter i ramsalt skjærgård, fine fotturer på herlig høyfjell. Latter og lek med nye venner. Volleyball i varmen, kanopadling og capture the flag. Fin formidling av bibelens fortellinger, sanger som gjør godt å synge. Velkommen på leir og andre aktiviteter for små og store, sammen og hver for seg dette semesteret!

FESTIVALER & LEIRER FOR BARN & TWEENS dette semesteret

 i vår:

Våren byr på flere festivaler, seminar og leirer for barn og tweens. Her er det full rulle, med gøyal underholdning, kristen forkynnelse, bra sang og musikk, og ikke minst, mange sporty og kreative aktiviteter.  

Vi er røde, vi er blå, vi står alle sammen nå... Kul musikk med bra trøkk hører med på KFUK-KFUM-festival. Foto: Geir Anders Rybakken Ørslien

I sommer:

KFUK-KFUM sitter på en rekke leirsteder i naturskjønne omgivelser og vet å skape gode minner for livet med sommerleir. Vi fisker krabber og spiller ball, vi har bibeltimer og bader, vi klatrer og padler kano, leker og spikker, tuller og tøyser. Gi barna gode sommerminner og mestringsopplevelser - meld dem på KFUK-KFUM-leir i sommer.

Noen av sommerens leire for barn og tweens: 

Det er  både moro og gir mestringsfølelse å manøvrere kanoen i skjærgården. Foto: M. Johansen.

Leirer & festivaler FOR ungdom  DETTE SEMESTERET

SPEKTER - festivalen der tro, rettferdighet og kultur møtes. Foto: C. Svabø

Leirer for hele familien el. barn med ledsager

KFUK-KFUM tilbyr også flere leirer for familier med små og store barn . Ta turen innom påskeleir, bli kjent med andre familier gjennom lek og vintersport og få formidlet påskens budskap. Sommerstid kan vi lokke med camping og bo-inne-leirer på idylliske holmer og skjær. Her er bibeltimer og fritidsaktiviteter tilpasset ulike aldersgrupper, og tid til bading og soling, ballspill og turer, til avslapping med ei bok eller en kaffekopp.

Meld dere på en av våre leirer og bli med å skape gode ferieminner for hele familien.Foto: Frivillige på Sommertreff på Risøya

LEIRER for voksne

KFUK-KFUM arrangerer også flere leirer, leirstedsdager og andre arrangementer for voksne. Om sommeren står dager med friluftsliv og badeliv, god mat og godt vennskap, bibeltimer og kulturelle aktiviteter i sentrum. 

Seinsommartreff på Rødungstøl: Friluftsliv, fellesskap, kultur og åndeleg påfyll for godt vaksne. Merka turstiar og klare fjellvatn utafor døra. Kvar dag har vi bibeltime og litt anna felles program, som til dømes temakveld, nattverdsgudstjeneste, salmekveld. Foto: Rolf Dyrhol  

Se flere arrangementer for voksne