Trygve Skaug kommer på SPEKTER - kommer du?

Sommeren rykker stadig nærmere– og med den Spekter 2017! Vi håper DU blir med, både for å lage tidenes festival, men også for å få en god festivalopplevelse selv. Siste kveld, for eksempel, holder Trygve Skaug konsert - mannen bak fjorårets festivalsalme. Meld deg på innen 10. mars for billigst festivalpass eller registrer deg som frivillig!

Bestill her

Takk for at du registrerer deg som frivillig!

Trygve Skaug som har skrevet. På sommerens festival får vi ikke bare nyte hans vakre tekster og melodier sunget av andre, men Trygve kommer selv tirsdag 27. juni på kvelden , og han tar med seg gitaren sin. Og hva er vel bedre enn å avslutte festivalen ute en varm sommerkveld med nydelige melodier og tekster fra en av Norges beste låtskriver og poet. 

Foto: Haakon Sundbø.

For Trygve er akkurat dette- låtskriver, vokalist og poet. Musikken hans har siden 2010 ligget over 120 uker på NRK P1 A-, B-, og C-lister. Han er en av de mestselgende lyrikerne i Norge og lå på topp 10-listen i lyrikk gjennom hele 2016. I tillegg er diktene hans blant de mest delte på sosiale medier. Skaug har siden høsten 2012 reist landet rundt med solokonserter. Konserten er åpen for alle på Spekter, men konserten er rettet mot unge voksne.

Ole BøruD, dePresno og flere andre artister

MensTrygve Skaug avslutter festivalen tirsdag, kommer Ole Børud med bandet sitt og sin «westcoast-musikk» i verdensklasse til Kalvøya påTros:spekter søndag 25. juni. Og han har ikke spart på kruttet – hele 8 stykker blir å se oppe på scenen, og da med full blåserekke. 

Kvelden etter, mandag 26. juni kommer dePresno, en av de mest spennende nykommerne fra Bergen,  med bandet sitt til Sirkusteltet på Kalvøya. Artisten kickstartet 2017 med singelen See You Soon, og fra før er singelen Hide And Seek fra debut EPen kjent for mange og har vært å høre på P3 siden  i sommer. 

Brother Joakim og Brother Stephen blir med på årets Spekter.

Besøk igjen fra Taizé

Da Spekter ble arrangert for første gang, i 2016, fikk vi besøk fra klosteret i Taizé i Frankrike. Brother Stephen, en av brødrene i brødrefellesskapet, og Joakim, daværende voluntør i Taizé, deltok på Spekter og bidrog blant annet med stemningsfulle Taize-bønner. Vi er derfor utrolig glade for å kunne si at både Stephen og Joakim kommer tilbake for å delta på Spekter 2017! 

 Siden sist er også Joakim blitt en bror i Taizé-fellesskapet, så vi vil derfor ha to brødre fra Taizé med på Spekter i år. Sammen med dem vil vi arrangere daglig Taize-bønner i festivalkirken, fasilitere en ikonvandring fra Taizé og brødrene vil også være deltakende på seminarer og tilgjengelige for samtaler. Vi gleder oss!

Ingen festival uten frivillige!

Foto: Christian Svabø

SPEKTER hadde ikke blitt noe av, hadde det ikke vært for våre mange fantastiske frivillige! Vi trenger fortsatt folk over 16 år til å jobbe både med opprigg/nedrigg og under selve festivalen. Arbeidsoppgavene og timene vil avhenge av hvilket arbeidsområde du ender opp på. Alle som jobber 3 eller flere vakter på ca 5 timer vil få festivalpasset gratis. Eksakt timeantall varierer med ansvarsområde du blir tildelt. Arbeidsområdene vi trenger folk på er:

  • Opprigg/nedrigg
  • Kiosk
  • Vert/sikkerhet
  • Runnere (bistå der det trengs)

Takk for at du registrerer deg som frivillig!