Ten Sing 50 år: sangere søkes til jubileumsforestilling

Ten Sing fyller 50 år og vi søker sangere med Ten Sing-bakgrunn i alle aldere til jubileumsforestillingen i Sandvika 11. august! Under ledelse av Mari Tesdal Hinze skal vi blåse liv i de mest kjente og kjære Ten Sing-låtene fra ulike perioder av Ten Sing-historien. Det blir band, solister og masse, masse kor! Bli med, da vel! 

Under forestillingen skal vi prøve å gjenskape noen musikalske høydepunkt fra Ten Sing gjennom tidene, men det vil også bli noen nye versjoner av gamle slagere. Det hele bindes sammen av små historier og tilbakeblikk knyttet til de ulike låtene. Kunstnerisk og musikalsk ansvarlig for prosjektet er Mari Tesdal Hinze. 

Vi trenger sangere til Mass Choir:

Det stilles ingen spesielle krav for å få delta i masschoir. Her er det førstemann til mølla som gjelder og det er plass til ca 100 sangere i dette koret. Du vil få tilsendt noter og øvefiler i forkant og så blir det en øvelse i forkant/under selve markeringen 10.- 11. august. Dette er en ypperlig anledning til å bli med på noen av høydepunktene i forestillingen samtidig som det krever litt mindre innsats i forberedelsene.  Frist for påmelding: 01.06.18

Om Mari Tesdal HinZE

Mari har lang erfaring fra Ten Sing og startet sin karriere som som dirigent i Refleks Ten Sing på Voss. Hun har dirigert kretskor i Bjørgvin, unge voksne-koret ”Kor Major” i Oslo og utallige felleskor på Ten Sing-seminar og lignende. For tiden jobber hun som lærer for Ten Sing Norway på Rønningen Folkehøgskole og hun er musikalsk leder og dirigent for pop-koret Oslo Hit Ensemble. Mari har master i rytmisk korledelse fra det Jyske musikkonservatorium, men det er Ten Sing som har vært hennes viktigste læringsarena, noe som gjør at hun gleder seg spesielt til dette prosjektet!

PÅMELDING og pris

Send en søknad der du skriver litt om deg selv og hvilken bakgrunn du har i Ten Sing og med musikk. Skriv gjerne noe om hvilke forutsetninger du har for å kunne øve på egenhånd. For de som har lyst å bli med i prosjektkoret trenger vi også en enkel lydfil der du synger en låt du kan, som gir oss mulighet til å få et lite inntrykk av deg som sanger. Søknad + lydfil sendes til espen@kfuk-kfum.no

I tillegg til å sende en enkel søknad melder du deg på her:

Masschoir  (Frist for påmelding: 01.06.18)

Det vil være nødvendig med en deltageravgift for å få gjennomført prosjektet. 

Masschoir: 250 kr