Nå er det tid for å søke Ten Sing Arctic og Ten Sing Norway

Ten Sing

Ten Sing er et kristen ungdomsarbeid der ungdommer får utvikle seg og uttrykke seg gjennom som musikk, dans, drama og digitalt innhold. På våre folkehøyskolelinjer Ten Sing Norway og Ten Sing Arctic kan du være med på å utvikle Ten Sing, i Norge og i utlandet.

Ten Sing Norway

gir deg ett år på Rønningen Folkehøyskole i Oslo. Her får du undervisning og praksis i kunstnerisk utøvelse innenfor musikk, dans, drama, kor og teknikk og passer godt om du trives på scenen eller som pedagog. Ten Sing Norway lager et show og turnerer rundt i Norge og i utlandet. Dette gir deg en unik mulighet som utøver til å få omfattende praksiserfaring med turnevirksomhet, sceneopptreden og kursvirksomhet. I tillegg vil du lære mye om Ten Sing som metode, kristen tro og ledertrening. Du får også være med å inspirere og møte lokalt Ten Sing arbeid i hele Norge. Gruppa reiser i 2020 på tur til Tanzania og Zanzibar for å jobbe med afrikansk ungdom og å spre ideen om Ten Sing som arbeidsmetode i barne- og ungdomsarbeid. 

Kontaktperson for Ten Sang Norway er Sølve Styve Etnestad - solve@ronningen.fhs.no 

Søk og les mer her: https://kfuk-kfum.no/tensingnorway eller på https://ronningen.fhs.no/linjene/ten-sing-norway/


Ten sing arctic

gir deg ett år på Folkehøyskolen Nord Norge med de mulighetene for friluftsliv som naturen i umiddelbar nærhet gir deg. Men først og fremst er det et ledertreningsprogram for deg som brenner for ungdom og Ten Sing som metode i ungdomsarbeid og passer perfekt dersom du ser for deg en fremtid som ungdomsarbeider eller som et utgangspunkt og annerledes år, før du skal i gang med en utdanning innenfor f.eks. ledelse. KFUK-KFUM har et anerkjent ledertreningstilbud og får gode tilbakemeldinger på vår lederopplæring. 

Med Ten Sing Arctic får du også reise med den Transibirske jernbanen og oppleve ungdomskultur i Russland, Kina og på Sri Lanka. Du får erfaring med kreativt prosjektarbeid, arrangementsledelse og lokalt ungdomsarbeid, og blir del av et fantastisk fellesskap, der du utvikler deg som menneske og leder. Russland er et svært spennende og utfordrende land å jobbe med demokratiopplæring, styreopplæring, ungt ansvar og medbestemmelse. Allerede på de to årene Ten Sing Arctic har eksistert, har de bidratt til oppstart og videreutvikling av Ten Sing arbeid og med demokratiopplæring av russisk ungdom. Deltakerne rapporterer om fantastisk spennende reiser og menneskemøter.

Kontaktperson for Ten Sing Arctic er Marius Sørensen - maso@fhsnordnorge.no 

Søk og les mer her: https://kfuk-kfum.no/aktiviteter/unge-voksne/ten-sing-arctic eller på https://www.fhsnordnorge.no/ten-sing-arctic/