Ten Sing Norway fylte sirkustelt under sin siste opptreden - se bilder

Foto: Niels Westphal

Ten Sing Norway  trakk fullt sirkustelt da de for siste gang skulle fremføre sitt show En lys idé på SPEKTER siste mandag i juni.

Se bildegalleri nederst i artikkelen

Ten Sing Norway er en ettårig ledertrening i KFUK-KFUM for ungdom fra 19 år med fokus på Ten Sing. Lederprogrammet har eksistert tilnærmet uavbrutt siden 1987 (!) Deltakerne er elever ved Rønningen Folkehøgskole i Oslo på en linje med fokus på kunstnerisk utøvelse, ledertrening og kristen tro. 

Du kan fortsatt søke - les mer og søk her.

Showskaping

Foto: N. Westphal

De aller aller fleste Ten Sing Norway-kullene har jobbet frem et eget show, der de ved hjelp av sang, musikk, dans, drama og video formidler et selvvalgt budskap, så også Ten Sing Norway 16/17. Showet En lys idé tar utgangspunkt i Ten Sing-ideologiens tre K-er: Kultur, Kreativitet og Kristus og bruker alle kreative virkemidler for å sette igang tanker rundt spørsmålene: 

  • Hva er Ten Sing?
  • Hvordan  er det er å være ungdom nå?
  • Hvilken rolle spiller Ten Sing og Kristus i hverdagen?

Foto: N. Westphal

Etter et hektisk år på Norgesturné med show og seminarer, og med turer til både England og Sør Afrika, skulle Ten Sing Norway 16/17 fremføre showet en siste gang  på SPEKTER. Ekstra gøy var det da at sirkusteltet ble så og si fullt! 

Foto: C. Svabø

Og Ten Sing Norway leverte så sykt! Makan til musikk-glede, multitalenter og publikumstekke skal du lete lenge etter. Og publikum lot seg begeistre, og de ga god respons med sang , dans og rungende applaus tilbake. Et verdig punktum for Ten Sing Norway 16/17 sin innsats dette året. TUSEN TAKK!

Ten Sing Norway med showet En lys idé. Foto: N. Westphal, C. Svabø,  J. Duus