Vervekampanje 2019

Vi ønsker at flere barn og ungdommer skal få oppleve et åpent og trygt KFUK-KFUM-fellesskap, der de kjenner at de kan være seg selv og der de blir utfordret til å stå opp for andre. Da er det viktig at vi inviterer nye med på våre aktiviteter!

Som en ekstra oppmuntring til å rekruttere nye medlemmer i høst arrangerer vi nå en vervekonkurranse, der de lokale gruppene som innen 15. november i år har hatt størst medlemsvekst vinner pizzafest til hele gruppen!

Premie - Pizzafest

Pizzafest betyr pizza og drikke til hele gruppen i hyggelige feststemte omgivelser. Dette er en super mulighet for å bli kjent med og ta godt i mot de nye medlemmene, og feire at dere har vært den gruppen i hele landet som har klart å verve flest nye medlemmer! 

Få med venner, kjente og ukjente med i gruppen din og gjør deg klar for en vel fortjent pizzafest! 

Premier vil bli delt ut i ulike kategorier, der medlemsvekst i både absolutte og relative tall teller, noe som gjør at både små og store grupper har mulighet til å vinne.

Tidsperspektiv

Vi teller nye medlemmer registrert mellom 15. august og 15. november.

forutsetninger 

Forutsetningen for at de nye medlemmene skal telle i konkurransen er at de har betalt medlemskontingenten sin innen 15. november. De nye medlemmene må derfor fortløpende registreres i connect.kfuk-kfum.no av enten ansvarlig voksenleder eller noen i styret (hvis ikke medlemmet har meldt seg inn selv via gruppens egen link, hentet fra Connect.)

OBS! KFUK-KFUMs hovedforeninger regnes av Staten som såkalte "mellomliggende ledd" og kan ikke motta Frifond for medlemmer 0-26 år der vervekonkurransepremien er hentet fra.

Trykk her for å lese om medlemskontigent

Tips til hvordan nå ut til nye medlemmer

For å gjøre informasjonen lett tilgjengelig for folk kan gruppa via nett lage eller oppdatere

  • En egen nettside eller blogg 
  • Info til web i Connect KFUK-KFUMI - for synlighet på kfuk-kfum.no 
  • En egen Facebook-side 
  • En egen Facebook-gruppe 
  • Instagram-profil 
  • En promovideo er en kjempegod idé. Da får gruppen gjort noe moro sammen og det ser kjempekult ut for dem dere viser det til.
    En god inspirasjon er denne fantastiske filmen fra Ulstein Ten Sing: 
  • Youtubekanal 

Det er ikke sikkert gruppa har kapasitet til å være tilstede på alle plattformer, men en Facebook-side/gruppe eller oppdatert enhetsinfo i Connect kan alle få til. Informasjon på nett er i de aller fleste tilfeller en nødvendig forutsetning for å trekke til seg nye medlemmer.

Inviter en venn

Det kan godt hende at du har en venn eller kjenner noen som gjerne skulle blitt med men er litt usikker. Inviter med deg noen til en øvelse, trening, klubbkveld eller lignende slik at de får oppleve felleskapet i gruppen! 

Materiale

Her finner du materiale som kan brukes i vervingen av nye medlemmer! 

Plakat_blimed_barnegospel.pdf

Plakat_blimed_klubb_barn.pdf

Plakat_blimed_tweensing.pdf

Plakat_blimed_klubb_tweens.pdf

Plakat_blimed_tensing.pdf

Plakat_blimed_sporty.pdf

Film: Del av noe stort KFUK-KFUM Promo-film 2017.mp4


Avsluttes 15. november 2019