Vervekonkurransen 2019 er ferdig

15.11.19 ble Vervekonkurransen ferdig for i år, og det ble en fantastisk slutt! Det var lenge jevnt i toppen, men i siste stund var det en gruppe som fikk vervet fler enn de andre.

Vinner = Holmen kirke konfirmant

Konfirmantene i Holmen Kirke holder til i KFUK-KFUM Oslo og Akershus på Østlandet.

Det var lenge Sporty Stokka fra KFUK-KFUM Rogaland som ledet, men i innspurten tok flere grupper opp kampen. Slik ser topp 5 ut:

  1. Holmen Kirke konfirmant
  2. Sunnmøre Folkehøgskule elevgruppe
  3. Lederkurs SVURR
  4. Sporty Stokka
  5. St. JaKor

PREMIE - PIZZAFEST

Pizzafest betyr pizza og drikke til hele gruppen i hyggelige feststemte omgivelser. Dette er en super mulighet for å bli kjent med og ta godt i mot de nye medlemmene, og feire at dere har vært den gruppen i hele landet som har klart å verve flest nye medlemmer! Få med venner, kjente og ukjente med i gruppen din og gjør deg klar for en vel fortjent pizzafest! 

Tidsperspektiv

Vi teller nye medlemmer registrert mellom 15. august og 15. november.

forutsetninger 

Forutsetningen for at de nye medlemmene skal telle i konkurransen er at de har betalt medlemskontingenten sin innen 15. november. De nye medlemmene må derfor fortløpende registreres i connect.kfuk-kfum.no av enten ansvarlig voksenleder eller noen i styret (hvis ikke medlemmet har meldt seg inn selv via gruppens egen link, hentet fra Connect.)

OBS! KFUK-KFUMs hovedforeninger regnes av Staten som såkalte "mellomliggende ledd" og kan ikke motta Frifond for medlemmer 0-26 år der vervekonkurransepremien er hentet fra.

Trykk her for å lese om medlemskontigent