VI ER I GANG PÅ SPEKTER - se bildene fra fredag!

Foto: Christian Svabø

Etter en utrolig innsats fra fantastiske frivillige, så var festivalområdet på Kalvøya i Bærum endelig klart til å motta ungdommer og unge voksne fra hele landet til SPEKTER fredag kveld.

God stemning i sirkusteltet under åpningsshowet fredag. Foto: Christian Svabø.

Presis 19:00 kunne man høre jubelropene inne fra det store sirkusteltet – Spekter 2017 er endelig i gang!! Festivalsangen er den samme som i fjor så allsangfaktoren var høy, og etter åpningsshowet var ferdig kunne man høre nynning av Spektersangen rundt på området. 

Festivaltips fra programlederne

Programledere i år er Sven Larsen og Maria Maimunatu Krogtoft Liholt, og vi spurte hva programlederne gledet seg mest til på Spekter? 

 Sven gleder seg mest til å treffe venner, mens Maria gleder seg mest til å kjenne på den digge festivalstemningen. 

Har dere noen tips til hvordan bli kjent med nye folk, da? 

Smil når du treffer blikket til en ny person, sier Sven. Marias tips er å tørre å si hei og slå av en prat – Kanskje fortell en vits?! 

Har dere siktet dere ut en aktivitet eller seminar dere vil teste ut? Taizétidebønn, sier Maria. Sven gleder seg mest til Globalløp, ryktet skal ha det til at han er godt i gang med å sanke sponsorer! 

Saken fortsetter under bildegalleriet

Bilder fredag SPEKTER 2017 - foto: Christian Svabø


En hilsen fra festivalsjef julie

Vi sjekket med festivalsjef Julie om hvordan den siste uka har vært? Den siste uka har vært overraskende rolig. Ting har gått veldig bra under hele oppriggen. 

Hvordan var følelsen din da åpningsshowet startet og vi endelig er i gang? Jeg hadde konstant gåsehud under hele showet! 

Har du et tips til deltakerne? Drikk vann, smør dere med solkrem og spis jevnlig... Også anbefaler jeg å laste ned appen og teste ut masse seminarer og aktiviteter på området! Ha en strålende festival!, avslutter Julie. 

Spekterparken var åpen etter åpningsshowet og deltakere kunne boltre seg flere aktiviteter i Spekterparken, eller bare gå rundt å bli kjent med festivalområdet og hilse på nye og gamle venner. I tillegg var det Hagefest og en herlig konsert med Vaaje.