ikon

Vinterleir 2022

KFUK-KFUM Vestfold og Telemark inviterer alle ungdommer i alderen 13 - 19 år til vinterleir på Blestølen leirsted på Blefjell!

AVSLAPPENDE HELG

Vestfold og Telemark KFUK-KFUM tilbyr en litt annerledes vinterleir med fokus på å ha det sosialt og hyggelig. Hva du ønsker å gjøre denne helgen er helt opp til deg selv. Vi gir deg muligheten til å dra i skitrekket eller gå på langrenn. Kanskje du vil spille brettspill og drikke kakao på hytta, eller ta med akebrettet ut for å ake? I løpet av helgen skal vi ha det gøy sammen, med god stemning i fokus!

blestølen leirsted

Blestølen leirsted ligger nydelig til på Blefjell, med skiløyper rett utenfor døra. For mer informasjon kan du se her: https://blestolenleirsted.no/.

FELLES TRANSPORT

Vestfold og Telemark krets arrangerer felles reise med buss. Bussen vil starte i Porsgrunn, og stoppe underveis på turen mot Blestølen leirsted. Mer informasjon om dette vil komme, når vi ser hvor det er behov for at bussen stopper.

låne skiutstyr

Hvis du vil låne langrenns- eller alpintutstyr, kan du få låne dette av oss gratis. Dette gir du beskjed om i påmeldingen. Dette trenger vi beskjed om senest 31. januar.

Tid og sted

11.-13.februar på Blestølen leirsted.

pris

Deltageravgift med heiskort: kr 1400. Heiskort kan også kjøpes i skitrekket.

Deltageravgift uten heiskort: kr 1100.

Økonomi skal ikke være til hinder for å delta på arrangementer hos oss! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning så du får være med.

Påmeldingsfrist

3. februar.


til toppen
Ikon