ikon

Sommerleir på Vier 8.-12. august 2022

Har du lyst til å padle i kano, grille pølser på bål, "Jakte på skatta", hoppe fra hompen, le og prate og bare henge med gamle og nye venner på Vier? Kjekke feriedager gir gode minner. Bli med og opplev alt sammen du også. Du kan ta med deg en venn eller du kan komme alene, for du vil helt sikkert få nye venner. Sammen skal dere ha tidenes sommerferie.

alder: 9-12 ÅR

PÅMELDING ÅPNER 15. FEBRUAR

Trykk på blå påmeldingsknapp til høyre. Har du vært inne før taster du inn mobilnummer og kode. Koden kan du få tilsendt på ny. Hvis det er første gangen du er inne i systemet taster du inn ditt mobilnummer og trykker "ny bruker" Så får du en kode på sms som du logger deg inn med. Inne i påmeldingsmodulen er det et blått felt med "legg til deltaker". Videre får du valg om å legge til "den du er pårørende/foresatt for". Hvis barnet ditt ikke er medlem fra før trykker du på "opprett ny personoppføring", så er du i gang med påmeldingen. 

Hvis du vil ha bekreftet påmelding pr mail, huk av på samme linje som du legger til deltaker:PRIS

Kr 2000,- som dekker reise, overnatting, mat og aktiviteter.  

Betalingsinfo med KID og kontonummer sendes på sms og mail. Faktura kan lastes ned som pdf og det er også mulig å betale med Vipps. 

FRIPLASSER: Økonomi skal ikke være en stopper for å dra til Vier. Ikke nøl med å ta kontakt: vier@kfuk-kfum.no  Mer om vårt deltakerfond på: kfuk-kfum.no/deltakerfond

KFUK-KFUM følger nasjonale og lokale retningslinjer for krav til gjennomføring av arrangement. Skulle disse retningslinjene gjøre at vi må avlyse leir vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

PRAKTISK

Deltakerne bor på to, tre, fire, seks og ti-sengsrom. Ved ankomst får du tildelt et rom. Ønske om romvenn kan gis i påmeldingen.

Pakkeliste: ● Drikkeflaske (skriv navn på) ● Godt med klær til ulikt vær og temperaturer ● badedrakt ● Sovepose og pute ● Toalettsaker og håndkle 

Når det nærmer seg leir får alle en infomail med en mer detaljert pakkeliste, oppmøtetid- og sted, kontaktinfo til hovedleder og info om lommepenger.

SIKKERHET OG SMITTEVERN

Vi har en egen beredskapsplan for alle våre arrangement i KFUK-KFUM. Alle leirene har ledere som har gjennomgått førstehjelpskurs med hjerte- lungeredning og livredning i vann.

Korona: Vi vil til enhver tid følge opp med gjeldende smittevernstiltak. Hvis vi må begrense antall deltakere vil de som meldte seg på tidligst ha førsterett på plassene.

KFUK-KFUM SINE VERDIER

ÅPEN Alle som vil, kan delta hos oss uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet og nasjonalitet 

MODIG Vi står opp mot urett og kjemper for at barn og ungdom skal bli sett og hørt, lokalt og globalt 

UTVIKLENDE Vi gir unge mennesker mulighet til å utfolde seg, utvikle sine evner og egenskaper og påvirke framtiden 

RETTFERDIG Vi mener at Gud har skapt alle mennesker med lik verdi, og vi kjemper for en mer rettferdig verden 

TRYGG Vi skaper trygge fellesskap med ungt ansvar og voksent nærvær

Vil du vite mer om hvem vi er? Sjekk: www.kfuk-kfum.no

OM VIER

Her finner du mer info om Vier leirsted

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer