ikon Min Connect

Ungdomsleir på Vier 1.-5. august

Sommer sol og sene kvelder. Padle i kano, grille pølser på bål, hoppe fra hompen, le og prate og bare henge med gamle og nye venner på Vier? Bli med og opplev alt sammen du også. Du kan ta med deg en venn eller du kan komme alene, for du vil helt sikkert få nye venner. Sammen skal dere ha tidenes sommerferie.

ALDER: 13-16 år


PÅMELDINg

Trykk på rød påmeldingsknapp til høyre.

Instruksjonsvideo for påmeldingPRIS

Kr 2000,- som dekker reise, overnatting, mat og aktiviteter.  

Betalingsinfo med KID og kontonummer sendes på sms og mail. Faktura kan lastes ned som pdf og det er også mulig å betale med Vipps. 

FRIPLASSER: Økonomi skal ikke være en stopper for å dra til Vier. Ikke nøl med å ta kontakt: vier@kfuk-kfum.no  Mer om vårt deltakerfond på: kfuk-kfum.no/deltakerfond

KFUK-KFUM følger nasjonale og lokale retningslinjer for krav til gjennomføring av arrangement. Skulle disse retningslinjene gjøre at vi må avlyse leir vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

PRAKTISK

Deltakerne bor på to, tre, fire, seks og ti-sengsrom. Ved ankomst får du tildelt et rom. Ønske om romvenn kan gis i påmeldingen.

Pakkeliste: ● Drikkeflaske (skriv navn på) ● Godt med klær til ulikt vær og temperaturer ● badedrakt ● Sovepose og pute ● Toalettsaker og håndkle 

Når det nærmer seg leir får alle en infomail med en mer detaljert pakkeliste, oppmøtetid- og sted, kontaktinfo til hovedleder og info om lommepenger.

SIKKERHET OG SMITTEVERN

Vi har en egen beredskapsplan for alle våre arrangement i KFUK-KFUM. Alle leirene har ledere som har gjennomgått førstehjelpskurs med hjerte- lungeredning og livredning i vann.

Korona: Vi vil til enhver tid følge opp med gjeldende smittevernstiltak. Hvis vi må begrense antall deltakere vil de som meldte seg på tidligst ha førsterett på plassene.

KFUK-KFUM SINE VERDIER

ÅPEN Alle som vil, kan delta hos oss uavhengig av kjønn, seksuell- og religiøs identitet, etnisitet og nasjonalitet 

MODIG Vi står opp mot urett og kjemper for at barn og ungdom skal bli sett og hørt, lokalt og globalt 

UTVIKLENDE Vi gir unge mennesker mulighet til å utfolde seg, utvikle sine evner og egenskaper og påvirke framtiden 

RETTFERDIG Vi mener at Gud har skapt alle mennesker med lik verdi, og vi kjemper for en mer rettferdig verden 

TRYGG Vi skaper trygge fellesskap med ungt ansvar og voksent nærvær

Vil du vite mer om hvem vi er? Sjekk: www.kfuk-kfum.no

OM VIER

Her finner du mer info om Vier leirsted

til toppen
Ikon