ikon Min Connect

TRIALEIR - Strandheim 2023

Bli med på en uforglemmelig sommerleir på Strandheim! Trialeir 2023 arrangeres fra 6. til 11. august, og vi har en flott leirplass som venter på deg i nærheten av Oslo!

Dette er en sommerleir for alle barn som skal begynne i 3.-8. klasse til høsten, og her vil vi skape gode sommerminner og opplevelser sammen! Her vil barna blant annet få muligheten til å bade, leke, spille fotball, drive med håndarbeid, delta på seminarer, kveldsprogram og andre morsomme drop-in-aktiviteter.

Vi vil lære av hverandre i fantastiske omgivelser på Strandheim, og våre dyktige ledere med lang erfaring vil sørge for trygge rammer og inkludere alle barna i fellesskapet på en god måte. Dette er en perfekt mulighet til å ha det gøy og skape nye minner sammen!

Dagene på leiren starter med morgenbad for de som ønsker det, etterfulgt av frokost og et lite morgenshow. Deretter er det tid for ulike aktiviteter, som for eksempel valgfrie seminarer, leker, sport, håndarbeid og andre drop-in aktiviteter. Vi spiser felles lunsj og middag, og kiosken er åpen etter lunsj. Vi avslutter dagen med en rolig kveldsavslutning. 


PÅ TRIALEIR HAR VI FOKUS PÅ Å BLI KJENT OG SKAPE TYGGHET!

En av kveldene vil vi arrangere "Åpen scene". Her kan barna, hvis de ønsker det, planlegge noe de ønsker å bidra med på forhånd. Det vil også være god tid til å forberede noe i løpet av leiren. Detaljert program vil bli delt ut på Strandheim.

PRIS

  • Medlemsprisen for leiren er 3 200,- 
  • Ordinærpris: 3 700,- 
  • Søskenpris 2 600,-  Forutsetter KFUK-KFUM-medlemskap for alle søsken. Første søsken betaler full pris, påfølgende søster/bror velges med rabatt ved påmelding. 

Vi vil at alle barn skal få lov til å delta på Trialeir. Derfor har vi opprettet et deltakerfond. Du kan enkelt søke økonomisk støtte hos deltakerfondet for å dekke hele eller deler av deltakeravgiften. Les mer om deltakerfond her!

OVERNATTING 

Barna sover på rom eller hytter med  plass til 2 - 5 barn per rom. Alle får tilbud om å sende inn et ønske om hvem de vil sove på rom med. Dette skjer i påmeldingen.


GLOBAL-LØP

På Trialeir gjør vi aktiviteter barn synes er gøy, og når vi kombinerer det med å gjøre verden til et bedre sted - får du Global-løp! På tirsdag blir det nettopp Global-løp til inntekt for KFUK-KFUM Global. Vi  lager et farge-løp der barna kan løpe så mange runder de vil/orker, velge om de skal løpe gjennom en farge-sky eller løpe uten å få farge på seg. Lederne lager show og kommenterer løpet alle de kreative bidragene. Barna vil lære om KFUK-KFUM Global sitt arbeid og på hvilken måte pengene de samler inn vil ha en positiv innvirkning på andre barns liv. Dere som foresatte mottar en sms med mulighet for å gi et bidrag (via Vipps), og på slutten av dagen vil barna få høre hvor mye de til sammen har samlet inn.

Her kan du lese mer om hva pengene går til HER

ALLERGIER/SPESIELLE BEHOV

Dersom barnet ditt har spesielle behov, allergier eller annet vi trenger å vite, er det viktig at dette blir opplyst under "relevante helseopplysninger" i påmeldingsskjemaet.

BILDE-RESERVASJON

Det vil bli tatt bilder og video under Trialeir. Huk av i påmeldingen dersom du godtar at disse bildene blir benyttet til markedsføring (nettside), trykte medier og/eller i sosiale medier i etterkant av leiren. Har du spørsmål angående dette, ikke nøl med å ta kontakt! 

MOBILTELEFON

La mobiltelefonen bli hjemme. Vi vet at mange ønsker å ha med seg mobiltelefoner på leir, men vi ønsker at mobilene skal få bli hjemme denne uken. Vi vil at barna skal komme til oss ledere hvis det skulle skje noe, og vi vil ta kontakt eller la barna låne våre telefoner hvis det er nødvendig. Vi har erfart at barna synes det er herlig å være uten mobil på leir, og like herlig med et gjensyn når de kommer hjem.

FORSIKRING

Alle barn som er medlem av KFUK-KFUM er forsikret gjennom vår ulykkesforsikring. Er du ikke medlem, må den enkelte ta ansvar for egen forsikring.

TILGJENGELIGHET OG TILRETTELEGGELSE 

På Strandheim er hovedhuset dessverre ikke universelt utformet, og vil derfor ikke være tilgjengelig for deltakerne under leiren. Huset vil isteden bli brukt som oppbevaringsplass for utstyr, samt som samlingssted for ledere og frivillige, og under seminaret for baking, da huset har kjøkken. Vi vil imidlertid legge til rette for trinnfri adgang til de andre bygningene på Strandheim, slik at alle deltakere kan få tilgang til fasilitetene.

Vi er dessverre klar over at Strandheim ikke har et universelt utformet toalett, og beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre. For å kunne tilrettelegge best mulig for deltakernes behov, ber vi om at viktig informasjon om ledsagerbehov, trinnfri adgang, hørsels- eller synsnedsettelse, sosiale utfordringer eller lignende fylles ut i feltet "Andre forhold" ved påmelding. Vennligst ta kontakt hvis du har ytterligere spørsmål om tilgjengelighet og tilrettelegging.

Vi ønsker å gjøre sommerleiren så tilgjengelig som mulig for alle deltakere, og derfor vil ledsagere ha gratis deltakelse på Strandheim.

Vi gleder oss til verdens beste sommerleir! 

Ikke nøl med å ta kontakt med Per, dersom du har spørsmål. E-mail: per.brookfield@kfuk-kfum.no. 


til toppen
Ikon