ikon

Sensommertreff 2023

SENSOMMER TREFF UKE 1 ER FRA 22. – 28.  AUGUST - FULLT, ta kontakt for venteliste

SENSOMMER TREFF UKE 2 ER FRA 29. – 04. september - FULLT, ta kontakt for venteliste


Sensommertreffene har lang tradisjon i KFUK-KFUM, og i mange år har vi holdt til på Rødungstølen. Programmet står i trekantens tegn; bibeltimer, fotturer, kveldsprogram med sang, musikk og besøk av lokale kunstnere. På ettermiddagene er det tilbud om aktiviteter som kor, hesteskokasting, bocciaturnering eller sangstund. Fredag kveld er det nattverd-gudstjeneste og søndag deltar vi i den lokale gudstjenesten. 

Rødungstøl høyfjellshotell ligger i Bergsjøområdet i Ål kommune. Her har Norges KFUK- KFUM arrangert sensommertreff i over 10 år. Vi bor på ca 1000 moh med utsikt til Hallingskarvet, i et område med meget gode turmuligheter


BIBELTIMEHOLDER UKE 1: 

Laila Riksaasen Dahl holder bibeltimene på Treff 1. Hennes tema er «Tomme stoler». Laila var biskop i Tunsberg (2003–2014) og før det, både kateket og prest i Nittedal. Laila har vært bibeltimeholder på tidligere treff.


BIBELTIMEHOLDER UKE 2: 

Eyvind Skeie og Berit Espeset deler på bibeltimene på Treff 2. Tema for dem begge er «Håp». Eyvind er godt kjent og verdsatt som salmedikter, forfatter, prest og formidler. Berit startet som sekretær i Rogaland krets før hun ble misjonær for Ungdomsmisjonen/NMS i Brasil. Her i Norge har hun i mange år vært prest i Sørnes kirke i Stavanger bispedømme.

Brosjyre med informasjon og påmeldingsskjema: Brosjyre 2023


PÅMELDINGEN STARTER 1. MARS; 


Hjertelig velkommen!

Hilsen komiteen

Jartrud Eidheim Elseth, Ørnulf Elseth, Elida Sortland og Sigmund Sortland

Grete Mugaas, Bodil Tumyr, Georg Tumyr og Knut Christiansen.
til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer