ikon Min Connect

Pysjcup 2023 Oslo og Akershus

Klar for Pysjcup 17.-18. november? Pysjcup er en  volleyballturnering for ungdom der det spilles volleyball hele natta! I tillegg blir det aktiviteter som fotball, brettspill, perling, gaming, karaokerom og globalløp. Gjennom natten er det også mulig å stikke innom "pusterom" -her kan du tenne lys og slappe av.

Arrangementet starter kl.20.00 fredag 17.november og avslutter kl.07.00 lørdag 18.november.  Kleskoden er som oftest pysj (derav navnet), men du kan selvfølgelig møte opp i det du vil! Hva med å lage et tema for laget ditt?  Ps. vi har ansiktsmaling.








Se video fra 2022 HER
Se video fra 2021 HER












INFO OM volleyball-LAGENE 

Lag meldes på før Pysjcup, senest en uke før. Hvert lag kan bestå av 6-10 spillere. Det er 6 personer fra hvert lag på banen om gangen. Husk å finne navn til deres lag. Man kan velge mellom å spille i to ulike klasser: Tøffelklassen og Blodklassen!

Tøffelklassen
Lag som spiller i tøffelklassen synes det er gøy å være med å spille, men tar det ikke så alvorlig. Vi mener det viktigste er å delta, men pokalen - den skal vinnes!

Blodklassen
Lag som spiller i blodklassen mener volleyball er blodig alvor! Har du et sterkt konkurranseinstinkt er blodklassen for deg! Det viktigste er selvfølgelig å delta, men kampen er hard og pokalen skal vinnes! 

Det er i tillegg  mulig for gruppene å vinne pokaler innenfor to andre klasser; kamprop og showprisen!

Kamprop
Om deres gruppe vil delta i kamprop-konkurransen må dere lage kamprop før dere kommer på Pysjcup. Vær kreative, start tidlig med å planlegge og imponér tribunen, så ender kanskje pokalen i deres hender på slutten av natta!

Showprisen 
Showprisen utdeles til de som heier for å motivere spillerne og gi dem ekstra motivasjon til å vinne pokalen! Still gjerne med egen heiagjeng!




















Pris og påmelding

For å delta på Pysjcup må du reise sammen med en ungdomsklubb, SportY-gruppe, Forandringshus eller Ten Sing-gruppe. All påmelding skjer via voksen leder som samlet gruppe. Trykk på den rød knappen øverst til høyre på siden for å starte påmeldingen. Husk å fylle ut info under “innstillinger” i påmeldingen (antall lag, lagnavn, dommer, vakt etc.)! Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp til påmelding!

Frist for påmelding: 12.november

Pris
For å delta på Pysjcup betales det både for hvert volleyball-lag, og for hver deltaker. Dersom deltakerne selv skal betale deltakerprisen må dette endres under påmelding. All betaling ligger automatisk til gruppa.

Lag: 950 kr
Deltaker: 210 kr
Voksenleder (ansvarlig voksen 1 pr 10 deltakere): 50 kr

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Ved behov kan du selv, foresatte eller voksenleder søke om støtte til deltakelse på Pysjcup. Les mer på kfuk-kfum.no/deltakerfond. Ta kontakt om du ønsker hjelp med søknad.

10 kr per deltaker går til å fylle på Deltakerfondet.










Pakkeliste

  • Pysjamas/treningsklær/utkledning eller andre valgfrie klær

  • Innesko til gymsal eller sokker

  • Drikkeflaske

  • Mat til hele natten (vi har vannkokere, og det blir servert et enkelt måltid en gang i løpet av natten)

  • Snacks, brus++

  • Vi håper at alle grupper i tillegg til kamprop vil lage et banner for gruppa i forkant av cupen! Dette er med på å lage god stemning og den gode lagfølelsen! 

  • Kamprop for gruppa

  • Kostyme til globalløp om du vil (premiering av mest kreative) 

  • Det er mulighet til å skifte i garderober og dusje hvis ønskelig

Globalløp
Midt på natten løper vi globalløp! Runden er 250 meter, og vi løper i 30 minutter. Alle kan spørre familie, venner, naboer om å sponse løpet. Info om dette sendes ut til alle som melder seg på Pysjcup.












VOKSENLEDERE

Hver gruppe må ha med seg:

  • 1 voksenleder (over 19 år) pr 10 ungdommer
  • 1 vakt (over 19 år) pr 20 ungdommer (voksenleder og vakt kan være samme person)
  • 1 dommer per påmeldte lag

Voksenleder per 10 ungdommer:
Voksenlederen må være minst 19 år og være en ansvarlig person som har ansvar for sine deltagere, at de får i seg mat og drikke, opprydning på tribuner før avreise, følge opp deltakere som er slitne og ta kontakt med foresatte dersom noe skulle skje i løpet av natten. Voksenleder må sørge for å ha kontaktinformasjon til foresatte tilgjengelig.

Hver gruppe får et eget område på tribunen. Dette området har dere ansvar for å rydde før avreise. Frivillige resten av hallen - tusen takk for at dere hjelper deres ungdommer til å rydde egen søppel underveis i natta.

Tips: Det blir servert litt enkel mat rett etter globalløp, men det trengs trolig mer i løpet av natten. Andre har tidligere brukt frifond-penger på litt mat og boller til gruppa si. :)

Vakt:
Vakter må være minst 19 år, og får 2 timer i løpet av natten de skal være vakt. Dere kan være vakt ved døra (sikkerhetsvakt) eller vakt i Pusterom (samtalevakt / trygg voksen). Dette avklarer vi før Pysjcup. Alle som meldes inn som vakt kontaktes i forkant for plassering og tidsrom.

Dommere:
Dømmer kamper gjennom natten. Kan være med på et volleyballlag. Alle aldre.











Dersom du har spørsmål eller kommentarer, ta gjerne kontakt med Kamilla Rød Slettene (kamilla.slettene@kfuk-kfum.no).

Vi gleder oss!! :)

FLYER:  PYSJCUP 2023.pdf

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer