ikon

Leir for alle Strandheim 2023

Vi gjentar suksessen fra i fjor og tjuvstarter sommeren med Leir for alle i pinsen!

27. - 29. mai inntar vi nydelige Strandheim leirsted og alle som vil kan være med!

Vi fyller dagene med bading, krabbefiske, boblefotball, perling, meditasjon og ikke minst hyggelig samvær - her skal det være noe for enhver smak.

På denne leiren er det rom for både å tilbringe tid med sine nærmeste og å få nye venner. Du kan være aktiv til lands- og til vanns, og i neste øyeblikk spise en is på stranden mens du nyter utsikten utover fjorden. 

Strandheim leirsted som ligger ytterst på Nærsnestangen i Asker. Med 600 meter strandlinje, dyr, brygge, fotballbane og god mat er dette det perfekte stedet for det gode leirliv. 

I løpet av leiren har vi også “Kampkveld” med morsomme lagkonkurranser, vannballong-volleyball-turnering, vannkrig, felles fotballkamp for store og små, og kveldssamling med musikk og rom for ettertanke. 

Leir for alle lager vi sammen! Vi tror at når leiren preges av de menneskene som er med og deres interesser blir leiren ekstra gøy! Har du en morsom lek eller aktivitet du vil lære bort eller arrangere, gi oss et lite hint i påmeldingen så tar vi kontakt.

Programmet starter lørdag 27. mai kl. 12.00 og er ferdig mandag 29. mai kl. 14.00.

PRIS

  • 800 kr per pers 7 - 100 år
  • 600 kr per pers 2 - 6 år
  • Barn under 2 år gratis (må ha med egen seng)

Prisen inkluderer aktiviteter, mat og overnatting i seng på familierom.

Påmeldingsfrist - innen 18.mai 2023

Økonomi skal ikke være en barriere for deltakelse på våre aktiviteter. Ta kontakt hvis du har behov for å få hele eller deler av deltakeravgiften dekket. 

Vi oppfordrer alle til å bli medlem av KFUK-KFUM, det gir blant annet ulykkesforsikring på alle våre arrangementer. Det er familierabatt på medlemskap og det er mulighet for å aktivere minstepris-medlemskap på 50 kr.


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer