ikon Min Connect

Ferie for alle 1 på Knattholmen - 2023

FERIE FOR ALLE er familieleire der barn, ungdom og foreldre er sammen en hel uke sammen med andre familier. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid til å nyte ferie og sommer.

DATO OG STED

10. - 16. juli Knattholmen leirsted

FERIE FOR ALLE (FFA)

Er familien din stor - liten - ny - sammensatt - utvidet - annerledes? Da passer du inn hos oss!

På Ferie for alle får barn og voksne være sammen og alene. Fellesskapene har mange former - og gjør dette til en god ferie for flokken; Barn får leke med barn. Voksne får fellesskap med voksne. Familier får felles opplevelser -  sammen. 

Familien bor sammen på rom, ferdig tilberedt mat serveres i matsalen.  All kost, losji og aktivitet er inkludert i prisen.

EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIR

Aktiviteter: Kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noen. Du velger selv!

Bibelsamlinger tilpasset de ulike aldersgrupper.

Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden.

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

Bespisning i hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

FERIE FOR ALLE

Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av Norges KFUK-KFUM sentralt. Noe program er felles, noe gjør de hver for seg.

I fjor (2022) var det mange familier med barneskolebarn (26) og ungdommer (27). Familiene kommer med en eller to foreldre, noen har et barn mens andre har flere barn. Det var 9 barn under 6 år på leir i 2022. 

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

HAR DERE ALDRI VÆRT PÅ FFA1 FØR?

Og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med Helene Matre Berge, Daglig leder i kretsen. Telefon 91825637 eller mail helene.matre.berge@kfuk-kfum.no

PRIS MEDLEM:

Voksne og barn født 2007 eller tidligere: 3 350,-

Barn født 2008 - 2019: 2 400,-

Barn født fra 2020: Gratis

PRIS IKKE MEDLEM:

Voksne og barn født 2007 eller tidligere: 3 950,- 

Barn født 2008 - 2019: 3 000,-

Barn født fra 2020: Gratis

Det åpnes for påmelding 01.01.2023!
Påmeldingsfrist 1. mai.

Det kan fort bli fullt, og det er "først til mølla" -prinsippet som gjelder. Vi oppretter venteliste ved behov.

DUGNADSOPPGAVER 

Leiren gjennomføres i samarbeid med alle som er med på leiren. En komite med tre familier forbereder planene basert på godt opparbeidede tradisjoner. Komiteen tar kontakt med familiens dugnadskontakt som skrives opp i påmeldingsskjema. Dugnaden tilpasses familiens ønsker og behov. Har du en spesiell interesse kan du bidra der du er best! Komiteen tar kontakt med dere i god tid før leiren. 

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER OG SE BILDER AV LEIRSTEDET OG MINNER FRA TIDLIGERE

Ferie for alle 1 har også egen Facebook side. Følg oss gjerne for å komme i stemning til leir!


KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø.

Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

Knattholmens hjemmeside

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer