ikon

Ferie for alle 2 på Knattholmen - 2023

FERIE FOR ALLE er familieleire der barn, ungdom og foreldre er sammen en hel uke sammen med andre familier. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid til å nyte ferie og sommer.

DATO OG STED

17. - 23. juli Knattholmen leirsted

FERIE FOR ALLE (FFA)

Er familien din stor - liten - ny - sammensatt - utvidet - annerledes? Da passer du inn hos oss!

På Ferie for alle får barn og voksne være sammen og alene. Fellesskapene har mange former - og gjør dette til en god ferie for flokken; Barn får leke med barn. Voksne får fellesskap med voksne. Familier får felles opplevelser -  sammen. 

Familien bor sammen på rom, ferdig tilberedt mat serveres i matsalen.  All kost, losji og aktivitet er inkludert i prisen.

EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIR

Aktiviteter: Kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noen. Du velger selv!

Bibelsamlinger tilpasset de ulike aldersgrupper.

Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten om kvelden.

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

Bespisning i hovedbygningen går vi til dekket bord tre ganger om dagen.

FERIE FOR ALLE

Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av Norges KFUK-KFUM sentralt. Noe program er felles, noe gjør de hver for seg.

I fjor (2022) var det mange familier med barnehage barn på denne leiren (25) og  barneskolebarn (57) og ungdommer (16). Familiene kommer med en eller to foreldre, noen har et barn mens andre har flere barn. Det var 12 barn under 2 år. 

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

HAR DERE ALDRI VÆRT PÅ FFA1 FØR?

Og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med Daglig leder i kretsen, Helene Matre Berge på helene.matre.berge@kfuk-kfum for spørsmål eller telefon 91825637.

PRIS MEDLEM:

Voksne og barn født 2007 eller tidligere: 3 350,-

Barn født 2008 - 2019: 2 400,-

Barn født fra 2020: Gratis

PRIS IKKE MEDLEM:

Voksne og barn født 2007 eller tidligere: 3 950,- 

Barn født 2008 - 2019: 3 000,-

Barn født fra 2020: Gratis

Det åpnes for påmelding 01.01.23!
Påmeldingsfrist 1. mai.

Det kan fort bli fullt, og det er "først til mølla" -prinsippet som gjelder. Vi oppretter ventelister.

DUGNADSOPPGAVER 

Leiren blir til i felesskap med dere som er med på leiren. En komite bestående av tre familier planlegger leiren på bakgrunn av gode tradisjoner og erfaringer. 

I påmeldingen ber vi om en dugnadskontakt i hver familie. Den vil bli kontaktet i god tid før leiren. Familien får mulighet til å bidra på praktiske oppgaver, organisering av aktivitet og samlinger. Oppgavene tilpasses familiens interesser, behov og kapasitet. 

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjord. Øya er på ca. 200 mål hvorav leirstedet utgjør 150 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø.

Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av Vestfold & Telemark krets av Norges KFUK-KFUM, og har vært i drift siden 1923. Sommeren igjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over den smale broen til Knattholmen. Vår og høstsesongen kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

Knattholmens hjemmeside

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer