ikon

Sommerleir Knattholmen Leirsted 2023 (2009-2011)

En uke med leir er en god avslutning på sommeren! Her kan du komme alene eller sammen med venner. Nytt av året er at deltakerne velger mellom 5 ulike aktiviteter. Aktivitetene er dans (showjazz/streetdance/moderne), båtliv, friluftsliv, søm og sløyd. Deltakerne trenger ikke å ha erfaring med aktiviteten fra før, og det vil tas hensyn til nivået hos hver enkelt deltaker. Ved påmelding velger deltakerne en aktivitet og den vil de delta på tre formiddager gjennom leiren. Etter middag er det tid for fritid med ballspill, bading og slappe av med venner. På kvelden samles alle barna på leiren til et stort fellesskap gjennom underholdningskveld, gudstjeneste og fellesaktivitet.

Barn som reiser på leir med venner kan velge ulike aktiviteter og fremdeles på sammen på rom og være sammen på ettermiddagene.

Unge voksne og ungdomsledere tar vare på barna gjennom hele uken, og profesjonelle instruktører veileder i aktivitetene på formiddagen.

Velkommen til en uforglemmelig uke på Knattholmen der du kommer alene eller sammen med venner!

MER OM AKTIVITETENE

Deltakerne velger seg en av de fem aktivitetene ved påmelding til leiren, og gjør denne aktiviteten tirsdag, onsdag og torsdag 10:00-15:00. Det vil være profesjonelle instruktører på alle aktivitetene, i tillegg til andre ledere som følger opp og hjelper deltakerne. Det vil være de samme lederne på hver gruppe hver dag, slik at deltakerne kan være trygge på lederne som følger dem. Det er ikke nødvendig med erfaring fra før på noen av aktivitetene.

Under kan du lese litt mer om hver enkelt aktivitet som tilbys på leiren:

BÅTLIV

I løpet av leiren vil deltakerne få prøve ut ulike måter å ferdes på og ved sjøen. Knattholmen leirsted har flere ulike båter som kan prøves.

DANS (SHOWJAZZ/STREETDANCE/MODERNE)

I løpet av leiren vil deltakerne få lære ulike koreografier og danser. Deltakerne kan komme uansett erfaring fra før eller ikke - vi tilpasser nivået til den enkelte.

SØM

Her vil deltakerne få prøve å lage et plagg helt fra begynnelsen, fra å klippe ut mønsterdeler til å sy ferdig på symaskinen.

SLØYD

Deltakerne vil få prøve ut ulike verktøy og teknikker for å lage en ferdig bruksgjenstand som kan tas med hjem.

FRILUFTSLIV

I løpet av leiren vil deltakerne få lære viktig kunnskap om det å være ute og trives i naturen.

ALDER

Leiren er for barn født 2009-2011.

DATO OG STED

07.-11.08 på Knattholmen leirsted, Sandefjord. Leiren begynner mandag ettermiddag, og avsluttes på formiddagen på fredag.

PRIS

- Deltaker ikke-medlem: 3900,- kr
- Deltaker medlem i KFUK-KUM: 3500,- kr


VERVEKAMPANJE! Hvis du verver med deg en deltaker på sommerleir, vil du og den du verver få 300,- kr i rabatt. Meld inn dette på vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no, så endrer vi prisen til riktig pris i påmeldingene.

Frist for påmelding og avmelding:
- Frist for avmelding uten gebyr på leiren er 1. juni. Meldes en deltaker av etter denne fristen, må hele deltakeravgiften betales.

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse hos oss! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for at dere får vært med på leir.

BETALING

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren og link til faktura.

DELTAKERINFORMASJON

Etter påmeldingsfristen 1. juni vil du motta all informasjon du trenger om leiren (program pakkeliste etc) på e-post og SMS. Har du noen konkrete spørsmål knyttet til leiren, må du gjerne ta kontakt med oss.

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted eies av KFUK-KFUK Vestfold og Telemark.
Leirstedet ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden i Sandefjord kommune og består av 170 mål med 17 bygninger, 230 sengeplasser, fellesareal og profesjonelt drevet kjøkken. Øya gir stor mulighet for aktivitet, fellesskap og naturopplevelser.

VI VIL HA DEG MED SOM FRIVILLIG LEDER PÅ LEIR!

Vi kunne aldri ha laget leir uten vårt lag av fantastiske frivillige ledere! Og vil ha med DEG som har lyst til å være frivillig leder under leiren. 

Det å være leder er gøy, lærerikt og vil gi deg minner for livet! Som leder vil du få ansvaret for å lede deltagere i mindre grupper, og bidra på ulike aktiviteter. Vi samles alltid ett døgn før leiren begynner for å bli bedre kjent og for å gi dere opplæring i å være leder på leir. Som frivillig leder vil du jobbe ca 8 timer pr. dag. Resten av dagen har du FRI til å nyte leirstedet og øya vår.

I år kan du melde din interesse for å delta gjennom å melde deg på leiren som frivillig. Du bruker påmeldingslinken til leir og velger kategorien «Interessert i å være frivillig leder  – GRATIS».  Dette er første steg mot å bli frivillig leder på leir, etter din påmelding tar vi kontakt med deg og finner den rette frivillige oppgaven for deg.

Om du har noen spørsmål før du melder deg, ta gjerne kontakt på vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no

VÆR FRIVILLIG VOKSEN, FÅ RABATT PÅ LEIR TIL ET BARN!

Vi trenger også trygge voksne på leir. I år kan du være frivillig på leiren i to dager, og få en rabatt på 1500,- kr på en deltakeravgift til et valgfritt barn. Om dette er barnebarn, eget barn, naboens barn eller en annen, bestemmer du helt selv. Du betaler ingenting for å være frivillig voksen. Oppgavene vil være knyttet til f.eks. nattevakt, førstehjelpsansvar, voksent nærvær på aktivitet og lignende. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss, så vi kan bli bedre kjent med deg, og finne en passene arbeidsoppgave til deg.Gå til påmelding

VIL DU VITE MER?

Vi har laget en nettside der detaljert informasjon om pakkeliste, aktiviteter på ettermiddagene, kontaktinformasjon med mer ligger ute. Denne nettsiden vil alle påmeldte deltakere få tilsendt også. Ta gjerne en kikk her.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer