ikon Min Connect

Geilo-tur 2024

Velkommen til vinterleir - vi reiser til Fagerli leirskole og aktivitetssenter på Geilo. Her er det bra alpintbakker, langrennsløyper og alt vi trenger for en hyggelig helg på fjellet - både ute og inne! Denne helgen er det tid til å henge med venner, stå i bakken, gå på ski, spille spill og spise god mat sammen. Vi blir kjent, slapper av og har fellesskap rundt temaet "Vær deg selv - stå opp for andre"

du bestemmer selv hva du vil gjøre

På Geilo-tur bestemmer du selv hva du har lyst til å gjøre. Om du vil stå alpint, gå på langrenn, spille brettspill, slappe av eller litt av alt, er helt opp til deg. Vi har noen innslag i løpet av turen som er for alle.

Fagerli leirskole og aktivitetssenter

Vi skal tilbringe helgen på Fagerli leirskole, som ligger i Geilo. Her er det god standard på rommene, og skispor rett utenfor døra. Du kan lese om Fagerli her: https://fagerli.no/

SKITREKK

Vi kommer til å sette opp buss til Geilo skianlegg, hvor det er fantastiske muligheter i alpintanlegget. Denne transporten er inkludert i prisen, uansett om du reiser med felles buss eller ikke.

heiskort

Heiskort er ikke inkludert i deltakeravgiften. Du kan kjøpe dette med rabatt fra Fagerli. Har du et SmartCard til skiheis som fungerer på Geilo, husk på å ta det med.

TRANSPORT

Det settes opp fellestransport til Fagerli. Bussen vil stoppe på disse stoppestedene underveis: Porsgrunn rutebilstasjon, Larvik (Nanset kirke), Fokserødkrysset (Shell Fokserød), Stokke (Parking Borge), Sem pendlerparkering, Kopstadkrysset (Circle K Nykirke) og Drammen. Det vil komme informasjon om busstider når det nærmer seg, men bussen vil ha avreise fredag ettermiddag. Det er også mulig å ta tog til Geilo, og bli hentet på togstasjonen. Du velger alt dette i påmeldingen.

LÅNE UTSTYR

Hvis du har behov for å låne utstyr og/eller bekledning, låner BUA ut dette helt gratis! BUA har både langrenns- og slalåmutstyr. BUA er en nasjonal oversikt der du kan finne din nærmeste utlånsordning. For mer informasjon, se her: https://www.bua.no/utlansordninger

TID OG STED

5.-7. april på Fagerli leirskole og aktivitetssenter, Geilo.

PRIS

tidligpriser ved påmelding før 3. mars:

Deltakeravgift med bussreise: kr 2222. Dette inkluderer bussreise t/r, all mat og drikke, og opphold.

Deltakeravgift uten bussreise: kr 1550. Dette inkluderer all mat og drikke, og opphold, samt transport til/fra Geilo togstasjon ved behov.

Heiskort: kr 360 (kjøpes selv).

priser ved påmelding etter 3. mars:

Deltakeravgift med bussreise: kr 2500. Dette inkluderer bussreise t/r, all mat og drikke, og opphold.

Deltakeravgift uten bussreise: kr 1800. Dette inkluderer all mat og drikke, og opphold, samt transport til/fra Geilo togstasjon ved behov.

Heiskort: kr 360 (kjøpes selv).

NB! Melder du deg av etter 20. mars må du betale hele deltakeravgiften.

Økonomi skal ikke være til hinder for å delta på arrangementer hos oss! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning så du får være med.

PÅMELDINGSFRIST

20. mars.


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer