ikon Min Connect

Sommerklubben Dikemark 2024

Liker du å bade, padle kano, slappe av i sola, spille kort, være med venner, klatre i trær, spille fotball eller perle i skyggen? Med trygge og inkluderende ledere på laget, er vi klare for å skape fantastiske dager i sommerferien. Vi håper vi ser DEG på Sommerklubben i år!

Se video fra Sommerklubben dikemark 2023


KONTAKTINFO

Har du spørsmål om Sommerklubben send en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no 


HVA ER SOMMERKLUBBEN?

Sommerklubben Dikemark er et dagtilbud i uke 26 og 27 for deg som er mellom 9 og 13 år. Vi fyller dagene med varierte aktiviteter, både til vanns og til lands. Hver dag er det er både fellesaktiviteter, rom til å velge ulike aktiviteter, leke fritt og slappe av i sola. Noe av det vi gjør er å bade, padle kano, spille fotball, leke boksen går, klatre i trær eller spille kort. Det som er sikkert er at vi skal ha det gøy sammen!

Barna som deltar på Sommerklubben skal oppleve det som et trygt sted hvor de kan være seg selv. Vi bruker mye tid på å bli kjent og være sammen. Trygge og erfarne ledere passer på at alle barna inkluderes i fellesskapet.

Sommerklubben tilbys mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 15.00. Det er mulig å melde seg på én eller to uker. I løpet av Sommerklubben-uka vil det være både ulike aktiviteter i grupper for å bli kjent med nye og morsomme fellesaktiviteter/-leker, og fritid hvor du kan velge mer selv hva du vil gjøre. Hver dag vil det være både aktiviteter hvor barna får være aktive, men også mer rolige aktiviteter og mulighet  til å slappe av i skyggen. 

Vi holder til på området til Asker helsesportlag på Dikemark. Oppmøte og henting er på parkeringsplassen ved Dikemark idrettsforening. 


PRIS

Prisen er 1650 kr per uke.

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på Sommerklubben. Dersom det oppleves som krevende å dekke deltakeravgiften, kan du søke økonomisk støtte til hele eller deler av deltakeravgiften. Ta kontakt med oss om du har behov for økonomisk støtte.

10 kr av deltakerprisen går til deltakerfondet som sikrer mulighet til deltakelse på aktiviteter for flere barn og unge.


PÅMELDING

Du melder deg på ved å trykke på knappen til høyre. Logg deg inn med ditt (ikke barnets) navn og telefonnummer. Følg stegene i skjemaet, i personinformasjon skriver du informasjonen om barnet du ønsker å melde på. Den/de ukene du ønsker at ditt barn skal delta. De ukene det ikke er aktuelt, velger du "ikke relevant".

Barna må meldes på senest én uke før oppstart. Det er begrenset antall plasser per uke og vil opprettes ventelister i fulle uker. Da gis plass dersom noen melder avbud.


BETALING

Betaling skjer ved påmelding og plassen er din når deltakeravgiften er betalt. Du vil få tilsendt en bekreftelse på e-post, når du har betalt. Har du behov for økonomisk støtte til deler eller hele beløpet, eller ønsker du å dele opp innbetalingen? Fyll ut påmeldingskjema og trykk på "lagre og fortsett senere". Send deretter en e-post til sommerklubben@kfuk-kfum.no med deltakerens navn.


AVMELDING

Ved avmelding nærmere enn to uker før påmeldt uke, vil ikke deltakeravgiften refunderes.


SIKKERHET OG TILRETTELEGGING

På Sommerklubben er vi opptatt av å bygge gode relasjoner og et trygt miljø for alle som deltar. Vi vil at alle barn skal kunne delta og ønsker å tilrettelegge for ditt barn. Ta kontakt om det er noe du lurer på eller vil drøfte om tilrettelegging.

Vi ønsker at alle som kommer på Sommerklubben skal ha en fin opplevelse og føle seg sett og ivaretatt. For å ivareta barna på en god måte, ønsker vi i forkant tilstrekkelig informasjon om behov for tilrettelegging eller trenger ekstra oppfølging. Skriv dette i kolonnen "relevante helse- og diettopplysninger" i påmeldingsskjema, du kan gjerne skrive at du ønsker en samtale med hovedleder i forkant.

Vi bader og er mye ved vannet i løpet av uka. Sikkerheten er ivaretatt og alle ledere på Sommerklubben har gyldig livredningskurs. I påmeldingsskjema kreves det at du oppgir om barnet er svømmedyktig og om det kan bade under oppsyn uten vest. Dersom barnet ditt ikke er svømmedyktig, har vi redningsvester til utlån. Alle må ha på redningsvest når de er i kano.

Det er viktig at du ved påmelding fyller inn riktig kontaktinformasjon til en foresatt som er tilgjengelig om noe skulle oppstå. 

BILDER

Det vil bli tatt situasjonsbilder, bilder av en mengde mennesker og bilder av allmenn interesse under Sommerklubben til profilering av Sommerklubben til brosjyrer og på web. Vi vil bare gjengi harmløse bilder som ikke fremstiller enkeltpersoner i et uheldig lys og som ikke er krenkende overfor avbildede. Gi beskjed dersom du ikke ønsker at bilder av ditt barn skal bli offentliggjort. Om det tas nærbilder av barn vil vi kontakte foresatte og be om tillatelse før en eventuell publisering.


TA MED

  • Klær etter forholdene
    • Vi er stort sett ute og en del i bevegelse
    • husk at det kan bli litt kjølig eller begynne å regne
  • Gode sko
  • Solkrem
  • Badetøy og håndkle
  • Matpakke og drikkeflaske 


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer