ikon Min Connect

Ten-leir på Knattholmen 2024

Sommerleir for tenåringer (13-16 år) som vil nyte sommeren. Båtene ligger klare, svabergene er oppvarmet og opplevelsene venter på deg. Årets tenleir får en litt ny form. I år kan ungdommene velge mellom 6 ulike aktiviteter på dagtid. Vi tilpasser nivået etter erfaring. Aktivitetene som kan velges, er: Dans, båtliv, søm, sløyd, sport/aktivitet og bilde/redigering/video. Trenger du hjelp til å velge? Vi hjelper deg! På kveldene samles alle til et stort fellesskap med ulikt innhold hver kveld.

I tillegg vil det være tid for andre aktiviteter som bading, fotball, volleyball og mye mer.

Barn/ungdom som reiser på leir med venner kan velge ulike aktiviteter og fremdeles på sammen på rom og være sammen på ettermiddagene.

Alt av aktivitet, mat og innlosjering er inkludert i deltakeravgiften.

Velkommen til en uforglemmelig leir på Knattholmen der du kommer alene eller sammen med venner!

MER OM AKTIVITETENE

Deltakerne velger seg en av de 6 aktivitetene ved påmelding til leiren, og gjør denne aktiviteten lørdag og søndag kl. 10:00-15:00. Det vil være profesjonelle instruktører på alle aktivitetene, i tillegg til andre ledere som følger opp og hjelper deltakerne. Det vil være de samme lederne på hver gruppe hver dag, slik at deltakerne kan være trygge på lederne som følger dem. Det er ikke nødvendig med erfaring fra før på noen av aktivitetene.

Under kan du lese litt mer om hver enkelt aktivitet som tilbys på leiren:

BÅTLIV

I løpet av leiren vil deltakerne få prøve ut ulike måter å ferdes på og ved sjøen. Knattholmen leirsted har flere ulike båter som kan prøves.

DANS (SHOWJAZZ/STREETDANCE/MODERNE)

I løpet av leiren vil deltakerne få lære ulike koreografier og danser. Deltakerne kan komme uansett erfaring fra før eller ikke - vi tilpasser nivået til den enkelte.

SPORT/AKTIVITET

Her vil deltakerne få prøve ut ulike typer sporter og aktiviteter, som er morsomme og utfordrende. Ingen forkunnskaper kreves for å bli med - det viktigste er å ha det gøy!

SØM

Her vil deltakerne få prøve å lage et plagg helt fra begynnelsen, fra å klippe ut mønsterdeler til å sy ferdig på symaskinen.

SLØYD

Deltakerne vil få prøve ut ulike verktøy og teknikker for å lage en ferdig bruksgjenstand som kan tas med hjem.

bilde/redigering/video

Her vil deltakerne få lære mer om bilde- og videoredigering og bruk av sosiale medier.

ALDER

Leiren er for ungdom i alderen 13-16 år.

overnatting- to valgmuligheter!

På ten-leir er det to muligheter for overnatting - inne på rom, eller ute i telt. Du velger det alternativet du vil ha i påmeldingen. Alt av måltider og aktivitet er inkludert i prisen uansett hvilket alternativ du velger.


overnatting på rom

Deltakerne vil bli plassert på rom med 4-8 senger. Det er mulig å ønske seg hvem man vil bo på rom sammen med ved påmelding. Vi innfrir romønskene så lenge det er praktisk mulig, men er det en stor gruppe kan det være at gruppen vil bli delt i to. Deltakere kan også bli plassert på rom sammen med flere andre enn dem de kjenner fra før. Er det spesielle behov knyttet til rom; oppgi dette i påmeldingen eller ta kontakt med oss.

sove ute i telt - resten inne!

Det er også mulig å sove i medbragt telt på egnet teltplass sammen med venner, eller alene. Alt av program er inkludert, du vil få alle måltider servert i matsalen, og tilgang på toalett og dusj. Dette koster 1800,- kr.


DATO OG STED

29. juni-2. juli på Knattholmen leirsted, Sandefjord. Leiren begynner lørdag kl. 13:00, og avsluttes kl. 11:30 på tirsdag.

PRIS

Overnatting inne:

  • Deltaker ikke-medlem: 3400,- kr
  • Deltaker medlem i KFUK-KUM: 3100,- kr

Overnatting ute

  • Deltaker ikke-medlem: 1800,- kr
  • Deltaker medlem i KFUK-KFUM: 1500,- kr

Frist for påmelding og avmelding:
Frist for avmelding uten gebyr på leiren er 1. juni. Meldes en deltaker av etter denne fristen, må hele deltakeravgiften betales.

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse hos oss! Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning for at dere får vært med på leir.

BETALING

Omtrent en uke før leiren vil du motta en SMS med betalingsinformasjon for leiren og link til faktura.

DELTAKERINFORMASJON

Etter påmeldingsfristen 1. juni vil du motta all informasjon du trenger om leiren (program pakkeliste etc) på e-post og SMS. Har du noen konkrete spørsmål knyttet til leiren, må du gjerne ta kontakt med oss.

KNATTHOLMEN LEIRSTED

Knattholmen leirsted eies av KFUK-KFUK Vestfold og Telemark.
Leirstedet ligger idyllisk til ytterst i Tønsbergfjorden i Sandefjord kommune og består av 170 mål med 17 bygninger, 230 sengeplasser, fellesareal og profesjonelt drevet kjøkken. Øya gir stor mulighet for aktivitet, fellesskap og naturopplevelser.

VI VIL HA DEG MED SOM FRIVILLIG LEDER PÅ LEIR!

Vi kunne aldri ha laget leir uten vårt lag av fantastiske frivillige ledere! Og vil ha med DEG som har lyst til å være frivillig leder under leiren. 

Det å være leder er gøy, lærerikt og vil gi deg minner for livet! Som leder vil du få ansvaret for å lede deltagere i mindre grupper, og bidra på ulike aktiviteter. Vi samles alltid ett døgn før leiren begynner for å bli bedre kjent og for å gi dere opplæring i å være leder på leir. Som frivillig leder vil du jobbe ca 8 timer pr. dag. Resten av dagen har du FRI til å nyte leirstedet og øya vår.

I år kan du melde din interesse for å delta gjennom å melde deg på leiren som frivillig. Du bruker påmeldingslinken til leir og velger kategorien «Interessert i å være frivillig leder  – GRATIS».  Dette er første steg mot å bli frivillig leder på leir, etter din påmelding tar vi kontakt med deg og finner den rette frivillige oppgaven for deg.

Om du har noen spørsmål før du melder deg, ta gjerne kontakt på vestfoldogtelemark@kfuk-kfum.no

VÆR FRIVILLIG VOKSEN, FÅ RABATT PÅ LEIR TIL En deltaker!

Vi trenger også trygge voksne på leir. I år kan du være frivillig på leiren i to dager, og få halv pris på en deltakeravgift til en valgfri deltaker. Om dette er barnebarn, eget barn, naboens barn eller en annen, bestemmer du helt selv. Du betaler ingenting for å være frivillig voksen. Oppgavene vil være knyttet til f.eks. nattevakt, førstehjelpsansvar, voksent nærvær på aktivitet og lignende. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss, så vi kan bli bedre kjent med deg, og finne en passene arbeidsoppgave til deg. Bruk e-posten til daglig leder Helene Matre Berge for å melde din interesse: helene.matre.berge@kfuk-kfum.no

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer