ikon Min Connect

Ferie for alle 1 på Knattholmen - 2024

FERIE FOR ALLE er familieleire der barn, ungdom og foreldre er sammen en hel uke sammen med andre familier. Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for disse leirene, men det er også rikelig med tid til å nyte ferie og sommer.

DATO OG STED

8.- 14. juli på Knattholmen leirsted utenfor Sandefjord.

FERIE FOR ALLE (FFA)

Er familien din stor - liten - ny - sammensatt - utvidet - eller annet? Da passer du inn hos oss!

På Ferie for alle får barn og voksne være sammen og alene. Fellesskapene har mange former - og gjør dette til en god ferie for flokken; Barn får leke med barn. Voksne får fellesskap med voksne. Familier får felles opplevelser -  sammen. 

Familien bor sammen på rom, og mat serveres i matsalen.  All kost, losji og aktivitet er inkludert i prisen.

EN LITT ANNERLEDES SOMMERLEIr

Aktiviteter: Kano og kajakk, robåter, klatrevegg, fotball, frisbeegolf, volleyball, bading for å nevne noe. Du velger selv!

Bibelsamlinger tilpasset de ulike aldersgruppene.

Sommerens tema for bibeltimer for voksne:
Rasteplass, et sted å stoppe opp, få påfyll, hvile, hente styrke til å gå videre. 

Kveldene inneholder egne opplegg for store og små med kveldskro.

Ungdommene har sitt eget treffsted på Sydpynten på kveldene.

Barnegruppene knyttes sammen på den daglige bibeltimen og lek gjennom dagen.

Familien bor sammen på rom i felleshytter, hvorav de fleste hyttene har innlagt toalett og dusj.

I hovedbygget spiser vi mat tre ganger om dagen. Leirstedet har et profesjonelt drevet storkjøkken som lager all mat til oss.

FERIE FOR ALLE

Dugnadsånd og fellesskap er stikkordene for leiren, men det er også rik tid til ferie og sommernyting. Noen har vært med på FFA i mange år og nye kommer til. Sommervenner som vi gleder oss til å treffe igjen. Leirene skjer samtidig med Forbunds- campen som arrangeres av KFUK-KFUM Norge sentralt. Noe program er felles, noe gjøres hver for seg.

I fjor (2023) var det mange familier med barneskolebarn (39 barn) og ungdommer (21 ungdommer). Familiene kommer med en eller to foreldre, noen har et barn mens andre har flere barn. Det var 14 barn under 6 år på leir i 2023. 

KNATTHOLMEN KAN BY PÅ DET MESTE!

Badestrand og svaberg, kano, klatrevegg og fotball- eller volleyballbane er aldri mer enn et par minutter unna.

HAR DERE ALDRI VÆRT PÅ FFA1 FØR?

Og vil vite hvordan det er? Ta gjerne kontakt med Helene Matre Berge, daglig leder i kretsen. Telefon 91825637 eller mail helene.matre.berge@kfuk-kfum.no

Pris ikke-medlem:

Voksen eller barn født 2008 eller tidligere: 4300,- kr

Barn født 2009-2021: 3300,- kr

Barn født 2022-2024: Gratis

Pris medlem:

Voksen eller barn født 2008 eller tidligere: 3450,- kr

Barn født 2009-2021: 2650,- kr

Barn født 2022-2024: Gratis

Påmeldingsfrist: 1. mai

Det kan fort bli fullt, og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. Vi oppretter venteliste ved behov.

Økonomi skal ikke være til hinder for deltakelse hos oss. Ta kontakt, så finner vi en god løsning så dere får vært med på leir!

Frist for avmelding: Melder du deg av leiren før 1. mai, vil du få hele deltakeravgiften tilbake. Melder du deg av etter 1. mai, må du betale hele deltakeravgiften

DUGNADSOPPGAVER

Leiren gjennomføres i samarbeid med alle som er med på leiren. En komité med tre familier forbereder planene basert på godt opparbeidede tradisjoner. Komiteen tar kontakt med familiens dugnadskontakt som skrives opp i påmeldingsskjema. Dugnaden tilpasses familiens ønsker og behov, som dere melder i påmeldingen. Har du en spesiell interesse kan du bidra der du er best! Komiteen tar kontakt med dere i god tid før leiren.

Her er dugnadsoppgavene dere kan velge mellom i påmeldingen:

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER OG SE BILDER AV LEIRSTEDET OG MINNER FRA TIDLIGERE

Ferie for alle 1 har også egen Facebook side. Følg oss gjerne for å komme i stemning til leir!

Knattholmen leirsted

Knattholmen leirsted/kystleirskole er en del av øya Natholmen mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden utenfor Sandefjor. Øya er på ca 200 mål hvor leirstedet utgjør 170 mål. Den idylliske beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø.

Her er fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålsplass og myke stier til Furuvika og Sydpynten. Knattholmen leirsted/kystleirskole eies av KFUK-KFUM Vestfold og Telemark, og har vært i drift siden 1923. Sommeren gjennom finner leirdeltakere i tusentall veien over broa til Knattholmen. Vår og høst kommer hundrevis av elever hit på leirskole.

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer