ikon Min Connect

Årsmøte for KFUK-KFUM Agder 21.03.2024

Vi gleder oss til årsmøte i KFUK-KFUM Agder 2024, og håper at du vil komme! Vi vil fortelle om alt det flotte som har skjedd i 2023, det blir valg av nye styremedlemmer og du kan være med å bestemme hva vi skal fokusere på i 2024. Viktig at alle våre enheter er representert, så vi i felleskap kan finne gode løsninger for kretsen videre.

Innkalling

Innkalling finner dere her.

Vi får besøk av Ingunn Lyngset Holme fra KUP, Kirkens Ungdomsprosjekt i Kristiansand. KFUK-KFUM Agder var med å starte opp KUP i 1991 og vi har to representanter i styret. Det blir spennende og høre Ingunn fortelle om hvordan dette arbeidet har vokst og er blitt en viktig ressurs i arbeidet med vanskeligstilte ungdom, som vi kan være stolte av å være en del av. 

ÅRSMØTEPAPIRENE

Her finner du saksliste til årsmøte, med link til alle aktuelle vedlegg. 

PIZZA!

Det blir servert pizza, så kom sulten! Har du noen allergier el så gi beskjed ved påmelding.

PÅMELDING

Pga servering ønsker vi påmelding, helst før 18.03. Du melder deg på via connect, på den røde knappen øverst her, eller på mail til jorunn.skjulestad@kfuk-kfum.no. 

Ved påmelding må du oppgi hvilke enhet du representere, eller evnt bare skrive hvilke tilknytting du har til KFUK-KFUM Agder. 

ALLE ER VELKOMNE. 

To representanter fra hver enhet har stemmerett, men uansett er alle velkomne til å spise pizza og delta i diskusjonene.  Mer utfyllende info om hvem som har stemmerett på årsmøtet kan du finne i Agder sine kretslover her.


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer