ikon Min Connect

Barnefestival 2024 Østlandet

Er du klar for Barnefestival 2024?  Det blir hoppeslott, morsomme seminarer, kule aktiviteter, slush, show, globalløp, nye venner, disco, kiosk, lek, sport, hobbyaktiviteter, overnatting, sang, dans og mye mer! 


Hva er Barnefestival?

Barnefestival er en festival med barn fra store deler av Østlandet hvor vi fyller Lommedalen kirke og Mølladammen skole med mye moro, mange barn, kule aktiviteter, morsomme sprell og mye annet. Festivalen er både for grupper som er medlem av KFUK-KFUM og for andre som ønsker å delta. Alle barna som deltar, reiser sammen med voksne de kjenner, enten om det er ledere i en barne-/tweensgruppe eller andre voksne du kjenner.


Påmelding

Påmeldingen skjer gjennom KFUK-KFUM sitt system, Connect. Trykk på den røde knappen “Gå til påmelding” oppe til høyre på denne siden for å starte påmelding. 

Dersom du skal delta som del av en gruppe (f. eks. et barnekor eller en tweensklubb), melder du deg på gjennom ansvarlig voksenleder i gruppa di. Ta kontakt med din voksenleder, dersom du er usikker på om din gruppe skal delta.

Ønsker du å delta som privatperson uten å være med i en gruppe? Da melder du deg og dine på ved å trykke deg gjennom påmeldingskjema i connect. Den voksne logger seg inn i Connect med sitt navn og telefonnummer. 

Barn kan ikke delta på Barnefestival uten voksne de kjenner. Det må være minst én voksen påmeldt per åtte barn.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger hjelp eller har spørsmål ved påmelding.

Påmeldingsfrist: 21. oktober 2024



Ulike festivalpass og pris

På Barnefestival kan du melde deg på hele festivalen med overnatting, hele lørdag eller dagspass lørdag med hjemreise før middag. Under ser du en oversikt over de ulike festivalpassene og prisene.

😴Fullt festivalpass

Med fullt festivalpass får du med deg hele festivalen, alle aktiviteter og programposter lørdag, overnatting, frokost og gudstjeneste søndag. Dette er for barn fra 2.klasse og oppover. 

PRIS: 710kr for barn (160kr for voksne)*

🎉heldagspass lørdag

Med heldagspass lørdag får du med deg alle aktivitetene og programpostene på lørdag. Du reiser hjem etter disco/ kveldssamling for de eldste.

PRIS: 610 kr for barn (110kr for voksen)*

⛅Halvdagspass lørdag

Med halvdagspass reiser du hjem før middag på lørdag, og du får vært med på en rekke gøye aktiviteter som bl.a. myldretorg, globalløp og seminarer (for deg fra 5.-7.klasse). 

PRIS: 360 kr for barn (60 kr for voksen)*

*Prisene er for medlem av KFUK-KFUM. Dersom du ikke er medlem vil det komme et tillegg på 300kr per pass (det koster 100kr å bli medlem for høsten 2024).

Se programmet under for mer informasjon rundt hva som er inkludert i hvert pass. Små endringer i programmet kan forekomme.




10 kr av deltakerprisen går til deltakerfondet som sikrer mulighet til deltakelse på aktiviteter for flere barn og unge.

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Det er mulig å selv søke KFUK-KFUMs eget deltakerfond for økonomisk bidrag til hele eller deler av deltakeravgiften. Ta kontakt om du ønsker hjelp med søknad.

Om du er foresatt til et barn i en klubb eller et kor, kan du også snakke med den voksne som leder aktiviteten som kan søke deltakerfond på vegne av dere, eller dekke deltakelsen på andre måter.


Betaling

Betalingsinformasjonen sendes til gruppa i forkant av Barnefestival. Det er opp til lederen i hver gruppe å bestemme om deltakerne skal betale hele, deler av eller ingenting av deltakerprisen selv. Vi oppfordrer til å bruke gruppas frifondsmidler til å redusere deltakerprisen for den enkelte. Dersom det er ønskelig at betalingsinformasjonen sendes til deltakernes foresatte, kan dette endres i påmeldingen. Ta kontakt med oss om du ønsker at betalingsinformasjon sendes ut før 1.oktober (frist for å bruke opp frifondsmidler).


Seminar for de eldste barna

På lørdag kan du som går i 5.-7. klasse melde seg på et seminar. Der får du mulighet til å gjøre noe du liker, kanskje lære noe nytt og bli kjent med andre barn fra andre grupper. På noen av seminarene får du være med å lage innslag til kveldsshowet. Det er mulig å melde seg på seminar via Connect (påmeldingssystemet til Barnefestivalen) eller ved ankomst lørdagen. Eksempler på seminar som tilbys i år er; dans, drama, band, sport, tegning og video. 



Praktisk informasjon


  Området

Barnefestival 2024 er i Lommedalen og det vil være aktiviteter og programposter både på Mølladammen skole og i Lommedalen kirke. 


Kart over området

 overnatting

Overnatting skjer gruppevis på gulv i klasserom på Mølladammen skole i A-, B-, og C-bygget (se kart over). Barn og voksne fra samme gruppe sover i samme rom. Ta med liggeunderlag/luftmadrass, sovepose/dyne og pute. Kanskje vil du også ha med deg en bamse? Dersom du ikke har liggeunderlag eller sovepose, sjekk BUA for å låne, lån av en venn eller nabo, eller ta kontakt med en voksen i din gruppe.

mat og kiosk

Det vil bli servert middag og kveldsmat på lørdag, samt. frokost og kirkekaffe på søndag (avhengig av hvilket festivalpass du har). Alle må selv ta med matpakke til lunsj på lørdag. 

Etter middag blir det kiosk for alle som har festivalpass lørdag (🎉) og fullt festivalpass (😴). Inkludert i disse festivalpassene er det "HoppY-penger" (festivalpenger), som brukes til å handle i kiosken. Barna skal ikke ta med egne lommepenger.

 ta med

  • Matpakke til lunsj lørdag
  • Liten sekk eller nett (med navn og telefonnummer)
  • Drikkeflaske
  • Innesko/tøfler
  • Klær/kostyme til globalløp (som kan få fargepulver på seg om du vil og som er gode å bevege seg i)
  • T-skjorte fra gruppa di om du har
  • Inneklær
  • Lue, jakke, votter, skjerf
  • T-skjorte til myldretorg som du kan males/spraymales på

For overnattende:

  • Sovepose, liggeunderlag, pute og eventuelt en kosebamse
  • Toalettsaker (+eventuelle medisiner)
  • Pysjamas
  • Håndkle hvis du vil dusje etter globalløp

På barnefestivalen blir det mange barn. Derfor anbefaler vi at du markerer alle ting du tar med på Barnefestival med navn og telefonnummer. Det kan også være lurt å legge igjen ting du er redd for hjemme.


TILGJENGELIGHET OG TILRETTELEGGING

Rommene vi bruker i kirken og på skolen har trinnfri adgang. Gi beskjed i påmelding, ved behov for universelt utformet toalett på skolen, slik at vi kan legge til rette for at barnets gruppe sover på et klasserom i nærheten av toalett tilgjengelig for rullestol. 

Behov for ledsager, trinnfri adgang, informasjon om hørsel- eller synsnedsettelse, sosiale utfordringer eller annet vi, som arrangør, bør vite om for best mulig tilrettelegging, fylles ut i feltet "Viktige opplysninger om deltaker" i påmeldingen. Ledsager får gratis deltakelse.

Husk å gi beskjed (i samme felt) om allergier, matrestriktsjoner, sykdommer eller andre hensyn som vi bør vite om, dette gjelder både hos barna og lederne. 

Har du spørsmål ang. tilgjengelighet eller tilrettelegging? Ta kontakt med oss!

bilder

Det vil bli tatt bilder under festivalen, men det vil bli tatt kontakt med foresatte for nærbilder før vi bruker dem i promotering på nett eller i trykte plakater/flayers. Meld i fra til din lokale leder, dersom ditt barn ikke skal tas bilder av. 

 Har du spørsmål?

Ta kontakt med din gruppes voksenleder eller med programkoordinator i KFUK-KFUM Oslo og Akershus Ingeborg S. Grøvlen på e-post:ingeborg.grovlen@kfuk-kfum.no



 


til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer