ikon Min Connect

Gi en gave

Sist oppdatert: 11. mars 2024

Tusen takk!

Hver dag, hele året, er tusenvis av barn og unge en del av KFUK-KFUMs trygge fellesskap. Hver sommer deltar folk i alle aldre på KFUK-KFUMs mange sommerleire rundt om i landet. 


kr


Hver uke gir vi barn og unge muligheten til å delta på Ten Sing, barnegrupper, idrettsaktiviteter, kulturskole, united sisters, enestående mødre og mange, mange flere aktiviteter. Flere ganger i året deltar tweens og ungdom på våre lederkurs. 

For å kunne tilby alt dette er vi helt avhengig av økonomisk støtte, og vi er utrolig takknemlige overfor dere som gir en gave til våre barn og unge! Tusen takk!

Det er mange måter å gi en gave på, du kan bli fast giver eller du kan gi en engangsgave. Alle bidrag nytter!

Trykk her for å gi en gave


Vårt kontonummer er: 3000.17.11500
Vipps #10384 


Tusen takk for din gave!
Du bidrar til at vi kan nå vårt formål som er å utvikle og ta ansvar for hele mennesket med ånd, sjel og kropp. Vi vil hjelpe mennesker å leve og vokse i tro på Jesus Kristus og mellommenneskelig forståelse, samt utfordre til engasjement og handling i kirke og samfunn, lokalt og globalt.

Vet du at du kan få skattefradrag for dine gaver? Alle gaver over 500,- (totalt pr år) kan innrapporteres til Skattemyndighetene og du får skattefradrag. For å kunne innrapportere trenger vi ditt personnummer. Det kan du oppgi i skjemaet hvis du vil gi en gave, eller om du er i tvil om vi allerede har det kan du kontakte medlemsservice


til toppen
Ikon