ikon Min Connect

Gratulasjonsgaver

Sist oppdatert: 9. november 2021

En gave som betyr noe

Vi får og gir hverandre gaver til jul, bursdager, jubileer og bryllup. Ofte vet vi ikke hva vi skal gi eller ønske oss, da de fleste av oss har det vi trenger. 


Et godt alternativ er å ønske seg eller å gi en gave med mening - en gave til et godt formål - en gave til barn og unge som gjennom KFUK-KFUM får gode opplevelser, læring for livet, venner, kristne verdier, og mot til å være seg selv og stå opp for andre.

Dersom du ønsker deg gaver til KFUK-KFUMs arbeid for barn og unge kan du oppfordre dine gjester til å gi gaven direkte til KFUK-KFUM, eller du kan samlet sende gaven i ettertid. 

Kontonummer: 3000.17.11500
Vippsnummer: #10384

Det er også mulig å opprette bursdagsinnsamlinger på facebook som kommer KFUK-KFUMs barn og unge til gode. Facebook tar ingen gebyrer. Du kan opprette facebookinnsamling her.

For mer informasjon eller spørsmål kan du ta kontakt med Innsamlingskoordinator Lene Loftesnes på telefon 40404282 eller på gave@kfuk-kfum.no

Tusen takk for din gratulasjonsgave!til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer