ikon

Konfirmantmedlemskap

Sist oppdatert: 22. desember 2022

meld din konfirmantgruppe inn i KFUK -KFUM og få tilgang til flere RESSURSER!

Hvordan skape en konfirmasjonstid som engasjerer ungdom? Metodikk, språk og innhold i løpet av konfirmantåret må oppleves forståelig og relevant for ungdom. Ved å melde konfirmantene inn i KFUK-KFUM får man tilgang til en rekke ressurser.

gruppe med folk klemmer
Hvilke ressurser får man tilgang til?

  • Undervisningsopplegg (enkeltøkter basert på tema og større opplegg, som f.eks Nøkler til livet)
  • Integrert og livsnær teologi
  • Faglig input/metodikk
  • Gudstjenesteressurser 
  • Medlemssystemet Connect
  • Tilgang til KFUK-KFUMs lederkurs
  • Mulighet til å delta på KFUK-KFUMs programarbeid, leirer og aktiviteter, nasjonalt og lokalt 


Hva er Connect?
Medlemssystemet Connect gir ansatte eller ansvarlig voksenleder et enkelt verktøy for å registrere konfirmantene, sende ut giroer, sms og ta opprop på samlinger. Hvis konfirmantgruppa har sitt eget styre, vil gruppa motta Frifondstøtte. Dette er midler som skal styrke lokalt frivillig arbeid for barn og unge, og kan brukes til f.eks kjøp av ressursmateriell, utstyr og mat, deltakelse på lederkurs eller andre ting gruppa ønsker. Et styre i konfirmantgruppa sikrer ung medbestemmelse og gir menigheten en unik anledning til å involvere og engasjere konfirmantene, noe som kan bære frukter også etter konfirmasjonstiden. 

Hva koster medlemskap?
Dersom konfirmantkullet følger skoleåret og konfirmantene meldes inn om høsten, vil de motta medlemsgiro på 50 kr om høsten og giro på 50 kroner på nyåret, altså totalt 100 kr. Gruppa kan da motta Frifond for konfirmantmedlemmene begge år. Dersom konfirmantløpet følger kalenderåret, vil de motta medlemsgiro på nyåret på 50 kr. Gruppa kan motta Frifond for medlemmene dette året. 

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer