ikon

Konfirmantmedlemskap

Sist oppdatert: 9. november 2021

Flere og flere menigheter velger å melde inn sin konfirmantgruppe i KFUK-KFUM. Det gir tilgang til en rekke ressurser!

Hvordan skape en konfirmasjonstid som engasjerer ungdom? Både metodikk, språk og innholdet i konfirmasjonsopplegget må oppleves forståelig og relevant for ungdom i dag. Medbestemmelse og påvirkning er et par av nøklene for å få til det.

 

Ved å melde konfirmantene inn i KFUK-KFUM får man tilgang til regionale ansattressurser til f. eks undervisning, lederutvikling, opplegg på leir eller samlinger.

Medlemssystemet Connect gir ansvarlig voksenleder et enkelt verktøy for å registrere konfirmantene, sende ut giroer, sms og ta opprop på samlinger. Hvis konfirmantgruppa har sitt eget styre, vil gruppa motta Frifondstøtte. Et styre i konfirmantgruppa sikrer ung medbestemmelse og gir menigheten en unik anledning til å involvere og engasjere konfirmantene, noe som kan bære frukter også etter konfirmasjonstiden. 

Dersom konfirmantløpet følger skoleåret og konfirmantene meldes inn om høsten, vil de motta medlemsgiro på 50 kr om høsten og giro på 50 kroner på nyåret, altså totalt 100 kr. Gruppa kan da motta Frifond for konfirmantmedlemmene begge år. Dersom konfirmantløpet følger kalenderåret, vil de motta medlemsgiro på nyåret på 50 kr. Gruppa kan motta Frifond for medlemmene dette året. til toppen
Ikon