ikon

Min aksjon

Tusen takk for at du bryr deg!

Det er mange måter du som privatperson kan starte en innsamlingsaksjon eller på annen måte bidra med økonomisk hjelp til KFUK-KFUMs arbeid på. Noen muligheter foreslår vi her, ellers er det selvsagt mulig å komme med andre ideer!

Ta gjerne kontakt med oss på gave@kfuk-kfum.no om du har noen ideer eller tanker du vil lufte med oss!Min aksjon

Her kommer det snart en mulighet til å starte en egen aksjon. 


Facebookinnsamling 

Det er enkelt å opprette bursdagsinnsamlinger på facebook som kommer KFUK-KFUMs barn og unge til gode. Facebook tar ingen gebyrer, alle gaver går direkte til KFUK-KFUM. Du kan opprette facebookinnsamling her. Hvis du ønsker å gi bursdagsgavene via facebook til et spesielt prosjekt så er det bare å ta kontakt så sørger vi for at gavene går til det du vil.

Innsamling på instagram

Når du lager et innlegg på Instagram er det enkelt å velge "legg til en innsamlingsaksjon". Videre kan du velge KFUK-KFUM som mottaker og legge til ønsket innsamlingssum. Instagram tar ingen gebyrer for dette.


Spar i fond

KFUK-KFUM Norge samarbeider med Alfred Berg Humanfond, og dersom du ønsker å investere i fond er dette et godt alternativ. Alfred Berg Humanfond er et etisk fond, noe som innebærer at det ikke blir investert i bransjer som baserer seg på våpen, alkohol, pornografi og toball. Det investerer heller ikke i bedrifter som bryter med FNs konvensjoner om menneskerettigheter, barnearbeid, arbeidsforhold, korrupsjon, diskriminering eller internasjonale miljøavtaler. Hvert år deler Alfred Berg Humanfond ut 2 % av investeringskapitalen til humanitære organisasjoner. Du kan sørge for at barn og unge får denne støtten via KFUK-KFUM!

Det er enkelt å spare i Alfred Berg Humanfond. Du kan tegne direkte via fondets nettside eller ringe dem på telefon 22 00 51 90.


Arranger basar eller marked    

Mange barn syns det er stas å arrangere basar, eller kanskje barnegruppa di ønsker å selge tegninger? Det er mange muligheter barn og unge kan bidra til at andre barn og unge kan få delta i KFUK-KFUM-aktiviteter!

Dersom dere gjør noe slikt vil vi VELDIG gjerne vite om det! Og dersom dere ønsker så kan dere bestille gratis diplom til barna som arrangerer. Send mail til gave@kfuk-kfum.no


Tusen takk for ditt engasjement for barn og unge!

til toppen
Ikon