ikon Min Connect

Min aksjon

Sist oppdatert: 8. november 2021

Tusen takk for at du bryr deg!

Det er mange måter du som privatperson kan starte en innsamlingsaksjon eller på annen måte bidra med økonomisk hjelp til KFUK-KFUMs arbeid på. Noen muligheter foreslår vi her, ellers er det selvsagt mulig å komme med andre ideer!

Ta gjerne kontakt med oss på gave@kfuk-kfum.no om du har noen ideer eller tanker du vil lufte med oss!Min aksjon

Her kommer det snart en mulighet til å starte en egen aksjon. 


Facebookinnsamling 

Det er enkelt å opprette bursdagsinnsamlinger på facebook som kommer KFUK-KFUMs barn og unge til gode. Facebook tar ingen gebyrer, alle gaver går direkte til KFUK-KFUM. Du kan opprette facebookinnsamling her. Hvis du ønsker å gi bursdagsgavene via facebook til et spesielt prosjekt så er det bare å ta kontakt så sørger vi for at gavene går til det du vil.

Innsamling på instagram

Når du lager et innlegg på Instagram er det enkelt å velge "legg til en innsamlingsaksjon". Videre kan du velge KFUK-KFUM som mottaker og legge til ønsket innsamlingssum. Instagram tar ingen gebyrer for dette.


Spar i fond

KFUK-KFUM Norge samarbeider med Alfred Berg Humanfond, og dersom du ønsker å investere i fond er dette et godt alternativ. Alfred Berg Humanfond er et etisk fond, noe som innebærer at det ikke blir investert i bransjer som baserer seg på våpen, alkohol, pornografi og toball. Det investerer heller ikke i bedrifter som bryter med FNs konvensjoner om menneskerettigheter, barnearbeid, arbeidsforhold, korrupsjon, diskriminering eller internasjonale miljøavtaler. Hvert år deler Alfred Berg Humanfond ut 2 % av investeringskapitalen til humanitære organisasjoner. Du kan sørge for at barn og unge får denne støtten via KFUK-KFUM!

Det er enkelt å spare i Alfred Berg Humanfond. Du kan tegne direkte via fondets nettside eller ringe dem på telefon 22 00 51 90.


Arranger basar eller marked    

Mange barn syns det er stas å arrangere basar, eller kanskje barnegruppa di ønsker å selge tegninger? Det er mange muligheter barn og unge kan bidra til at andre barn og unge kan få delta i KFUK-KFUM-aktiviteter!

Dersom dere gjør noe slikt vil vi VELDIG gjerne vite om det! Og dersom dere ønsker så kan dere bestille gratis diplom til barna som arrangerer. Send mail til gave@kfuk-kfum.no


Tusen takk for ditt engasjement for barn og unge!

til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer