ikon Min Connect

Minnegaver

Sist oppdatert: 8. november 2021

En siste gave

Å gi en minnegave kan være et godt alternativ eller supplement til å gi vakre blomster når en nær person har gått bort.

Stadig flere velger å vise sin deltakelse og medfølelse ved å gi en minnegave til en organisasjon eller et formål som betød mye i livet til den som gikk bort. På denne måten kan du minnes den du har mistet ved å bidra til å bygge videre det arbeidet som han eller hun tok del i. 

KFUK-KFUM Norge er svært takknemlige for alle slike gaver til våre aktiviteter. Disse gavene bidrar til at enda flere barn og ungdom kan få delta i aktiviteter hvor de er en viktig del av et åpent og trygt fellesskap. Der de lærer og opplever kristne verdier. Der de kan være seg selv og stå opp for andre. 

Dersom du ønsker å gi minnegaver kan beløpet settes inn på kontonummer 3000.17.11500, enten samlet eller enkeltvis. Det er fint om gavene merkes med minnegave og avdødes navn, slik at de pårørende kan takke for gaver i etterkant dersom gavene gis enkeltvis. 

Dersom de pårørende ønsker det vil KFUK-KFUM gjerne takke for gavene i avdødes lokalavis. 


Ta gjerne kontakt med oss på minnegave@kfuk-kfum.no
eller ring Innsamlingskoordinator Lene Loftesnes på tlf 40 40 42 82. til toppen
Ikon

Vi bruker informasjonskapsler for å samle brukerstatistikk fra nettsiden vår. Statistikken benytter vi for å gjøre brukeropplevelsen på nettsiden bedre. Les mer